Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Β. Γιουματζίδης: Σύσταση παραρτήματος ΟΤΕΚ στο Νομό Πέλλας

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Πέλλας κ. Βασίλης Γιουματζίδης κατέθεσε ερώτηση στον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Π.Γερουλάνο αναφορικά με τη σύσταση παραρτήματος ΟΤΕΚ (Οργανισμός Τουρισμού Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) στο νομό Πέλλας.

Ειδικότερα ο βουλευτής επεσήμανε ότι ο τουρισμός παρέχει ένα σημαντικό μέρος από τα χρήματα που υποστηρίζουν την κληρονομιά και τον πολιτισμό μας. Και είναι ένα από τα κύρια σημεία επικέντρωσης της οικονομικής αναγέννησης του τόπου μας. Για το λόγο αυτό ο κύριος Γιουματζίδης τονίζει ότι η εκπαίδευση και κατάρτιση των τουριστικών στελεχών που συντελείται σε σημαντικό βαθμό από τον ΟΤΕΚ θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών των ξενοδοχειακών μονάδων της περιοχής μέσω ενός άρτια καταρτισμένου και εξειδικευμένου προσωπικού.

Ως εκ τούτου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ...
...λαμβάνοντας υπ' όψιν το ιδιαίτερης σημασίας έργο που προσφέρει ο ΟΤΕΚ στον τομέα του τουρισμού όπως αυτό καταφαίνεται από τη λειτουργία των αντίστοιχων ΙΕΚ σε Ρόδο, Ηράκλειο, Ανάβυσσο και Περαία Θεσσαλονίκης έθεσε στον αρμόδιο υπουργό το ερώτημα εάν : το Δ.Σ του ΟΤΕΚ έχει προβεί σε προτάσεις για νέο οργανισμό λειτουργίας και αν υπάρχει η προοπτική δημιουργίας ΙΕΚ συγκεκριμένου τουριστικού προϊόντος σε έναν εκ των δήμων του Ν.Πέλλας.

Σε δηλώσεις του ο Βουλευτής τόνισε ότι «Βασική επιδίωξη μιας τέτοιας ενέργειας θα έχει μακροπρόθεσμα οφέλη καθώς η σύσταση παραρτήματος του ΟΤΕΚ θα λειτουργήσει ως μοχλός για την ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας. Θα δώσει τη δυνατότητα για ποιοτικότερη και αποδοτικότερη παροχή υπηρεσιών στο τουριστικό προϊόν και εν γένει στον τριτογενή τομέα του Νομού μας».
 

1 σχόλιο:

  1. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ2 Αυγούστου 2011 στις 12:14 μ.μ.

    ΑΣ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News