Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ασφαλισμένοι ΟΓΑ: Αιτήσεις για εισητήρια κοινωνικού τουρισμού

Από 1η Αυγούστου και έως 19 Αυγούστου 2011 θα μπορούν οι συμβεβλημένοι με τον Ο.Γ.Α. να υποβάλλουν στα Κ.Ε.Π. (ΚΕΠ 0339 ΠΕΡΔΙΚΑ 15 – ΕΔΕΣΣΑ, ΚΕΠ 0465 ΦΙΛΙΠΠΟΥ 33 – ΕΔΕΣΣΑ, ΚΕΠ 0962 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ – ΑΡΝΙΣΣΑ) αιτήσεις για να συμμετάσχουν στην κλήρωση για το πρόγραμμα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΒΙΒΛΙΩΝ του οργανισμού.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1. Βιβλιάριο υγείας θεωρημένο για το 2011
2. Απόκομμα πληρωμής σύνταξης Ή ενημερωτικό σημείωμα συντάξεων Ή απόκομμα καταβολής εισφορών
3. Αστυνομική Ταυτότητα ή διαβατήριο
4. Α.Μ.Κ.Α.
5. ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ αν πρόκειται να υποβάλει την αίτηση άλλο πρόσωπο

Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης
ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News