Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Νέα δεδομένα στο πρόγραμμα στειρώσεων του Φιλοζωικού Συλλόγου Αλμωπίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!

Όποιος ενδιαφέρεται να στειρώσει τον/την σκύλο/α του ή τον/την γάτο/α του, μέσω του προγράμματος των στειρώσεων του φιλοζωικού συλλόγου Αλμωπίας, με μειωμένες τιμές, μπορεί να επικοινωνήσει στο...
...6974711945 για περισσότερες πληροφορίες.
 

7 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ διαφορά αν το αδεσποτο ειναι στειρωμενο ή οχι? ετσι κι αλλιως αγελες σκυλων μας υποβαθμιζουν τη ζωη.Ποιος θα τα μαζεψει ειναι το θεμα.Λοιπόν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και έχει εξυπνάκια! Εαν το αδέσποτο μείνει αστείρωτο σε ένα χρόνο θα έχει γεννήσει άλλα 20 κουτάβια, τα οποία θα σε κυνηγάνε! Άσε που εδώ δεν μιλάνε για τα αδέσποτα, αλλά για τα δεσποζόμενα που εν δυνάμει θα γίνουν αδέσποτα από κάποιους βλάκες ιδιοκτήτες, που θα πετάξουν και τα κουτάβια που θα γεννήσει η σκυλα τους.
    Η ζωή σου έτσι κι αλοιώς, με τα μυαλά που κουβαλάς, υποβαθμισμένη είναι! Λοιπόν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δικιο έχεις 1.14. τέτοια μυαλα μας υποβαθμίζουν κάθε μέρα. αυτους ποιος θα τους μαζέψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ 10:10΄που εκφέρεις και άποψη και διερωτάσαι ποιος θα μαζέψει τα αδέσποτα, έχεις δώσει έστω 1 ευρώ στο φιλοζωικό σύλλογο; Έχεις πάει ρε κάγκουρε έστω μία φορά σε χορό που διωργάνωσε ο σύλλογος αυτός, ώστε να μαζέψει 5 φράγκα για να έχει πετρέλαια το αυτοκίνητο που μαζεύει τα σκυλιά από το δρόμο; Όλη μέρα κάθεστε στον παχύ σας κώλο και έχετε παράπονα για τη ζωή σας. Τι έχεις κάνει εσύ ρε homo sapiens, πιθηκάνθρωπε των σπηλαίων για την εξάλειψη του προβλήματος των αδέσποτων και έχεις το θράσος και έχεις και άποψη; Άντε πίσω στη σπηλιά σας ρε απίστευτοι.
    Όσο για το Φιλοζωικό Σύλλογο, εύγε ρε παιδιά, καλά που έχουμε και ανθρώπους σαν εσάς και νοιώθουμε ότι δε ζούμε στο Πακιστάν, αλλά σε μια ευρωπαϊκή πόλη. Μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμεις θελουμε τωρα,σημερα,αυριο μεθαυριο να καθαρισουν οι δρομοι της αριδαιας απο αδεσποτα.Οπως πας σε μια πολιτισμενη πολη οπουδηποτε στο κοσμο κι αδεσποτα δε βλεπεις.Αν θες αγελαδες κατα κοπαδια στις πολεις πας καπου στην ασια τριτο κοσμο κλπ και χορταινει το ματι σου.
    Αν λοιπον οσο πιο πολλα αδεσποτα τοσο πιο καλα, ας αγορασουμε ολοι σκυλια γατες κατα δεκαδες ,ας παρατησουμε δουλειες και οικοεγενειες και οτιδηποτε αλλο κι ας αρχισουμε μια μαχη του: οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα.Γιατι οχι? παντου με ενα σκυλι αγκαλια η ζωη ειναι πιο ομορφη.
    τους σταυλους κλπ εγκαταστασεις κακως τους απομακρυνουν απο κατοικημενες περιοχες.εγκλημα κανουν.Φερτε σταυλους στο κεντρο.Φερτε χοιροστασια στις πλατειες.ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΖΩΟΟΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παντως απο νεοφερτους υποδειξεις δεν ανεχομαστε.Στο τοπο μας αφεντικα ειμαστε εμεις.Οποιος διαφωνει ας συμορφωθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατ΄αρχάς ποιος είπε ότι όσο πιο πολλά αδέσποτα τόσο πιο καλά. Λιγμένα παίρνεις 6:32; Το ότι προσπαθούν να στειρώσουν τα αδέσποτα εσύ κατάλαβες ότι θέλουν πολλά αδέσποτα; Το επίπεδό σου είναι για τους στάβλους φιλαράκι και το μυαλό σου για τα χοιροστάσια. Ξαναδιάβασε την ανάρτηση του φιλοζωικού γιατί μάλλον σχολιάζεις σε λάθος θέμα.
    Τώρα 6:34 ποιος νομίζεις ότι είσαι και που νομίζεις ότι είσαι αφεντικό; Τι σόι κάφροι άνθρωποι είστε ρε; Ιθαγενείς αυτόχθονες ζουλού, δεν έχετε αφήσει στα βουνά της Αλμωπίας αγριοκάτσικο ζωντανό και έχετε το θράσος να αυτοαναγορεύεσται και αφεντικά. Εγώ δεν γεννήθηκα στην Αριδαία, έλα να με διώξεις αφεντικό του κώλου.
    Και εν πάσει περιπτώσει η γυναίκα απευθύνεται στους ιδιοκτήτες σκυλιών και γατών που λόγω της οικονομικής κρίσης δυσκολεύονται να στειρώσουν τα ζώα τους και ο φιλοζωικός αναλαμβάνει μέρος των εξόδων. Τι παπαριές γράφετε για αφεντικά και στάβλους ρε; Τι σόι πιθηκάνθρωποι είσαστε και δεν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε; Μήπως πρέπει να σας δώσουμε καμιά μπανάνα για να συνεννοηθούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News