Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Α' Φάση Επιχειρησι​ακού Προγράμματ​ος Δήμου Αλμωπίας

Το τρέχον διάστημα, οι υπηρεσίες του Δήμου εκπονούν το Επιχειρησιακό του Πρόγραμμα, ένα πρόγραμμα αναπτυξιακών υποδομών, τοπικών επενδύσεων και βελτίωσης της υφιστάμενης λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών και των Νομικών του προσώπων.

Με την αριθμ. 278/24-08-2011 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε ομόφωνα το 1ο Στάδιο που αφορά τον Στρατηγικό Σχεδιασμό, στον οποίο χαράχθηκε η αναπτυξιακή στρατηγική που θα ακολουθήσει ο Δήμος. Το χρονικό διάστημα που διανύουμε εκτελείται η δεύτερη φάση στην οποία θα αποτυπωθεί ο χρονικός, τεχνικός και οικονομικός προγραμματισμός των έργων που θα λάβουν χώρα την περίοδο από τον Αύγουστο του 2011, έως και τον Αύγουστο 2014.

Ο Δήμος Αλμωπίας έχοντας ως στόχο την προώθηση της τοπικής ανάπτυξης της περιοχής και την εσωτερική ανάπτυξη του ΟΤΑ ως οργανισμού έδωσε ιδιαίτερη έμφαση για τη χάραξη της στρατηγικής του, με άξονες:
στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής,

στην ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής και των υπηρεσιών παιδείας, πολιτισμού και αθλητισμού,

στην υποστήριξη της οικονομικής ανάπτυξης και της απασχόλησης,

στην ανάπτυξη του Ο.Τ.Α. ως οργανισμού και στη βελτίωση των σχέσεών του με τους πολίτες, την πολιτεία και τους τοπικούς φορείς.

Καθώς η άποψη και ο λόγος των φορέων και των φυσικών προσώπων του δήμου μας αποτελεί απαραίτητο συστατικό για την αποτελεσματική εφαρμογή του προγράμματος, ο Δήμος Αλμωπίας σας προσκαλεί να διατυπώσετε εγγράφως τις απόψεις σας, έως την Τετάρτη 07-09-2011, αναφορικά με την πρώτη φάση του σχεδίου και να προτείνετε τα έργα που θεωρείτε αναγκαία να συμπεριληφθούν στο δεύτερο στάδιο της κατάρτισης του τριετούς προγράμματος.

Συνοπτική περιγραφή μέρους της Α΄ Φάσης παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.dimosalmopias.gov.gr), ενώ το πλήρες κείμενο της πρώτης φάσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος μπορεί να αναζητηθεί από το Γραφείο Προγραμματισμού (υπεύθυνοι κα. Ελπασίδου, κος Παρούτογλου Νικόλαος τηλ. Επικοινωνίας 2384350225).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News