Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ευχαριστήριο της Προέδρου του Λυκοστόμου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω δημόσια τον Αντιπρόεδρο του Λυκοστόμου Βασίλη Βαμβακίδη για την συνεχή και αφιλοκερδή βοήθεια που προσφέρει στην καθαριότητα του χωριού μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ,
ΤΣΑΚΩΝΤΣΗ ΜΑΡΙΑ

3 σχόλια:

  1. BRAVO MARIA.. EYXOME KAI TO XORIO MOY NA APOKTISI KAPOTE MIA PROEDRO SAN ESENA.. NEA.. OMORFI KAI DRASTIRIA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΓΛΕΙΨΕ ΓΛΕΙΨΕ ΘΑ ΓΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΘΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ.

    ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΘΜΕΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ:
    Πρόεδρος του Λυκοστόμου ευχαριστεί...
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

    Η Τοπική Κοινότητα Λυκοστόμου θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη, την Βουλευτή Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη και όλους αυτούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό στο Λυκόστομο.

    Τσακώντση Μαρία
    Πρόεδρος Λυκοστόμου
    Ανώνυμος είπε...

    Μπράβο στην Πρόεδρο,α αλλά γιατί καταδικάζει ένα ολόκληρο χωριό καλώντας μόνο συγκεκριμένα άτομα και συγκεκριμένους επισήμους. Γιατί αποκλιεις αλλους βουλευτές και επισήμους και γλείφει την Τζάκρη πατόκορφα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EXEIS DIKIO PERA APO TZAKRH KAI THHEODORIDH TOYS ALLOYS DEN HTHELE NA TOYS KALASEI.
    AYTOI FENETE THN YPOSXETHIKAN ANTALAGLATA.
    OI ALLOI VOYLEFTES DEN EIXAN NA DOSOYN KATI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News