Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Δ. Αβραμόπουλος: «Ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας»

Με άρθρο του στην εφημερίδα Καθημερινή της Κυριακής ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ, Δημήτρης Αβραμόπουλος αναφέρεται στην Αναθεώρηση του Συντάγματος και υπογραμμίζει ότι χρειάζεται μια νέα αρχιτεκτονική για την Ελλάδα.

«Για την αναμόρφωση του ρόλου και της λειτουργίας των οργάνων του πολιτεύματος, κρίσιμη είναι η ενίσχυση των ρυθμιστικών αρμοδιοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας μέσα από την άμεση εκλογή του από το λαό.

Ο αυστηρά πρωθυπουργικός χαρακτήρας του κράτους, όπως...
...διαμορφώθηκε με την πρώτη Αναθεώρηση του 1985 απεδείχθη λάθος»,
αναφέρει.
 

1 σχόλιο:

  1. Και το ότι ασχολείσαι με την πολιτική απεδείχθη λάθος αλλά εσύ συνεχίζεις και μας ταλαιπωρείς με τις μαλακίες που λες. Όταν είστε στην αντιπολίτευση έχετε όλοι φαεινές ιδέες, κάθεστε όλη μέρα χωρίς να κάνετε τίποτα και για να περάσει η ώρα πετάτε και από μια μαλακία για να δικαιολογήσετε την παρουσία σας. Όταν ήσουν Υπουργός Υγείας δεν έβλεπες τι πάρτυ γινόταν στην υγειά του κορόιδου του έλληνα φορολογούμενου και τώρα μας το παίζεις ευαισθητοποιημένος που νιάζεσαι για τους έλληνες, παπάρα. Δε φταις όμως εσύ. Άμα έπαιρνα και εγώ 8.000 κάθε μήνα και το έξυνα ολημερείς και γω σαν και σένα θα καταντούσα. Θα γινόμουν και γω Αβραμόπουλος.
    Αν θέλεις να είσαι σε κάτι χρήσιμος, κάνε μια χάρη στον ταλαίπωρο τον έλληνα. Απάλλαξέ τον από την παρουσία σου και από τα 100.000 που παίρνεις κάθε χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News