Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ο Μ. Μαυρίδης επικεφαλής τεχνικής ηγεσίας του Α.Σ.Γ Καστοριάς

Ο Μιχάλης Μαυρίδης θα είναι ο επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας του Α.Γ.Σ. Καστοριάς για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς έπειτα από έναν κύκλο καθημερινών επαφών και διαπραγματεύσεων με αρκετούς προπονητές οι διοικούντες του συλλόγου έκριναν ότι ο φιλόδοξος προπονητής πληροί όλες τις προυποθέσεις προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις της ομάδας μας.

Αξίζει, εξαρχής, να τονιστεί ότι στις σχετικές συζητήσεις ο έμπειρος , παρά το νεαρό της ηλικίας του, προπονητής έδειξε να ενστερνίζεται απόλυτα τη φιλοσοφία των ιθυνόντων του συλλόγου ενώ παρουσίασε ένα εξαιρετικό πλάνο προετοιμασίας και σχεδιασμού.

Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι άριστες, ενώ ο νέος τεχνικός της Καστοριάς θα έχει στη σημερινή προπόνηση μια πρώτη εικόνα του έμψυχου δυναμικού και από το Σάββατο θα αναλάβει εξ' ολοκλήρου τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά το βιογραφικό του Μιχάλη Μαυρίδη:  
Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1970 και έπαιξε ποδόσφαιρο κυρίως σε Γ , Δ και σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Το 1999 ανέλαβε σκάουτερ στον Πανηλειακό, όπου τα πέντε χρόνια που έμεινε στο σύλλογο συνεργάστηκε με προπονητές όπως ο Κυράστας, κ. Κατσαβάκης, κ. Τσιώλης, κ. Τεννές ενώ ανέδειξε πολλούς ποδοσφαιριστές όπως π.χ. ο Βύντρα , ο Ταραλίδης κ.α.

Το 2004 ανέλαβε σκάουτερ στη Χαλκηδόνα και μετέπειτα στον Ατρόμητο όπου στα τέσσερα μισυ χρόνια που έμεινε εκεί δίπλα στον κ. Γιώργο Παράσχο κατάφερε να διευρύνει τον ορίζοντα των προπονητικών του γνώσεων μέσα από πολλές και πλούσιες παραστάσεις μ΄ αποκορύφωμα την έξοδο του συλλόγου στην Ευρώπη.

Παράλληλα, είναι αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών του Νομού Πέλλης. Έχει παρακολουθήσει τις σχολές των προπονητών ΕΠΟ Γ' , UEFA Β’ , UEFA Α’ και έχει παραστεί σε πάρα πολλά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό , ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά.

7 σχόλια:

  1. mixali oi kyrioi ths almopias den se xeroyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος εβγαλε τον βυντρα και τον ταραλιδη????????????????????αχχαχχαχα αχχαχααχαχχ ααχχαχαχα ΓΕΛΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. liga ta logia sou gia ton Mauridi, an tous ekove ligo ston Almopou 8a ton eixan sto diko tous pagko , o an8ropos einai polu mprosta ... alla ligoi mporoun na ton katalavoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Epeidi den ton kseroun gi afto den tha pane mprosta....fanike i aksia tou pistevo me afto to gegonos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mipws tous evgales esi ton vintra kai ton taralidi....tosa ksereis tosa les....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. proponitaras me polles gnoseis sto anteikimeno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Loipon paidia afiste tn an8rwpo na kanei ti douleia tou k koitakste k eseis tin dikia sas douleia k ama boreite ftaste ton........... :P

    Giorgos Kalogiannis........ isterografo afiste ton an8rwpo re gatakia..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News