Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

"Δυνατός ο ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει φαβορί"

Λίγο μετά τις 16.00 και με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας έφτασε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Καρπάτι Λβιβ. Μαζί με την αποστολή ταξίδεψαν και περίπου 15 οπαδοί της ουκρανικής ομάδας. Αρκετοί από αυτούς ήταν σε κατάσταση μέθης και όταν βρέθηκαν στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου δημιούργησαν στιγμιαία ένταση, καθώς δεν ήθελαν να ακολουθήσουν τους κανόνες που υπάρχουν. Πολύ γρήγορα, όμως, πειθάρχησαν σε αυτά που τους μετέφεραν οι άνθρωποι του αεροδρομίου.

Λίγα λεπτά αργότερα ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας, Όλεχ Κονόνοφ δήλωσε αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ:

"Είμαστε ικανοποιημένοι που είμαστε σε μία χώρα που αγαπάει το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει φαβορί για την πρόκριση στις αναμετρήσεις μας με τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ και τα πάντα θα φανούν στο γήπεδο. Πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο και δεν πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποιον παίκτη."

Στη συνέχεια ο κ. Κονόνοφ σχολίασε τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη: "Ξέρουμε ότι επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες στην Ελλάδα και για αυτό ήρθαμε δύο μέρες νωρίτερα, έτσι ώστε να εγκληματιστούμε στις συνθήκες που επικρατούν εδώ."

Τέλος, ο τεχνικός της Καρπάτι εξήγησε τους λόγους για τους οποίους συμπεριέλαβε στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη 25 παίκτες: "Αμέσως μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δίνουμε παιχνίδι για το ουκρανικό πρωτάθλημα και θα μεταβούμε κατευθείαν εκεί. Έτσι, ήθελα να έχω όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεσή μου."

Υπενθυμίζουμε ότι οι 25 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε ο Κονόνοφ στην αποστολή είναι οι εξής:

Τερματοφύλακες: Αντρέι Τλούμακ, Μάρτιν Μποχατίνοφ, Ρόμαν Ντάνκοβιτς


Αμυντικοί: Άρτεμ Φεντέτσκι, Τάρας Πετρόφκσι, Ιβάν Μιλόσεβιτς, Μπόρχα Γκόμεζ, Ιγκόρ Οσίπκο, Γκρέγκορ Μπάλαζιτς, Στέπαν Χίρσκι


Μέσοι: Ντανίλο Άβελαρ, Ιγκόρ Χουντόβιακ, Αντρέι Τκάτσουκ, Όλεγκ Χολόντιουκ, Γιάροσλαβ Μάρτινιουκ, Κριστόμπαλ Μάρκεζ, Κονσταντίν Κραφτσένκο, Ιγκόρ Οζάρκιβ, Σάμσον Γκόντγουϊν


Επιθετικοί: Μίχαελ Κοπολόβετς, Σεργκέι Ζένοφ, Λούκας Πέρεθ, Αντρέι Βορόνκοφ, Χέρμαν Πατσέκο, Γουίλιαμ Μπατίστα.

---
Πηγή: olapaok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News