Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Για… το καθήκον στα Γιάννενα

Ο Σάκης Τσιώλης και οι ποδοσφαιριστές του εμφανίστηκαν αποφασισμένοι, όπως και να ‘χει, να μπουν με το δεξί στις φετινές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις. «Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας», ήταν το σύνθημα που δόθηκε από τον έλληνα τεχνικό στους παίκτες του.

Έχοντας απόλυτη προσήλωση στα δικά τους καθήκοντα οι κίτρινοι προετοιμάστηκαν για το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» όσο το δυνατόν καλύτερα. Άλλωστε, δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά. Στην τελευταία, χθεσινή, προπόνηση της ομάδας αφιερώθηκε αρκετός χρόνος από τον Τσιώλη στον ψυχολογικό τομέα αλλά και στην τακτική. Με τον τρόπο του, ο 53χρονος τεχνικός, εμψύχωσε τους παίκτες του προετοιμάζοντάς του από κάθε πλευρά για το αυριανό παιχνίδι, ενώ τους έδειξε και τα πλάνα που έχει ετοιμάσει.

Όπως αναφέραμε και τις προηγούμενες ημέρες, μη έχοντας άλλες επιλογές, και με δεδομένο τις απουσίες του Τσέζαρεκ (η σημαντικότερη), του Πορτίγια και του Βελλίδη, προσάρμοσε τα πλάνα του και βρήκε λύσεις εκ των έσω για την επίθεση. Ο Καρίμ Σολτάνι θα είναι ο παίκτης που θα αναλάβει καθήκοντα φορ στους «Ζωσιμάδες» έχοντας δίπλα του έναν εκ των Καπετάνο ή Καστίγιο, οι οποίοι θα αλλάζουν θέσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού (αριστερό χαφ ή δεύτερος φορ). Για τα χαφ, με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, ο Τσιώλης προορίζει τον Τόχα για δίδυμο με τον Φατί και όχι έναν εκ των Παπαστεριανό, Πρίττα, ενώ δίπλα στον Λαζαρίδη θα τοποθετηθεί ο Φράνσις Ντίκο, ο οποίος με την παρουσία τους στις τελευταίες προπονήσεις κερδίζει την εμπιστοσύνη του Σάκη Τσιώλη.

* «Μέχρι 31 Αυγούστου, ο Άρης θα έχει ανακοινώσει τον επιθετικό του» ήταν η δήλωση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης Γιάννη Κόντη, που είναι η πλέον χαρακτηριστική και δίνει το στίγμα για τον τρόπο που θα κινηθεί τις επόμενες ημέρες η διοίκηση των «κιτρίνων». Η άρνηση του Μίκαελ Φορσέλ στην πρόταση του Άρη ανήκει οριστικά στο παρελθόν, καθώς έτσι κι αλλιώς ο Άρης δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο, προκειμένου να διαπραγματευτεί ξανά με τον Φινλανδό επιθετικό, επομένως στράφηκε αμέσως στις επόμενες λύσεις της λίστας του. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Ζλάτκο Ντέντιτς, ο οποίος θεωρείται η πλέον προσιτή λύση από την υπάρχουσα λίστα, όμως ο έμπειρος επιθετικός της Μπόχουμ ασφαλώς δεν έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή το προβάδισμα.
Οι «κίτρινοι» έχουν επιλέξει –δεδομένων των συνθηκών- να κινηθούν με άκρα μυστικότητα, προκειμένου να μπορέσουν να αποσπάσουν το «ναι» του ποδοσφαιριστή που θέλουν να φέρουν στη Θεσσαλονίκη. Ο «εκλεκτός» σύμφωνα με πληροφορίες προέρχεται από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και αν αποκτηθεί, θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στην επίθεση.

---
Πηγή: metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News