Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ανακοίνωση - Καταγγελία της «Λαϊκής Συσπείρωσης Έδεσσας-Βεγορίτιδας»

Η νέα δημοτική αρχή του Δήμου Έδεσσας αδιαφορεί και δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και του Κανονισμού , που ψηφίσθηκαν τον προηγούμενο Απρίλη του 2011 για παραχώρηση χρήσης πεζοδρομίων . Στην πράξη, παρά τα μεγάλα λόγια για τάξη και εφαρμογή κανόνων απ’όλους , όχι μόνο παραβιάζεται ο Κανονισμός για τα πεζοδρόμια , αλλά έχουμε πλέον και καταλήψεις δρόμων.
Η νέα δημοτική αρχή (Δήμαρχος - Αντιδήμαρχοι) και η υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας παραβιάζουν, όχι μόνο νόμους και αποφάσεις, αλλά επεκτείνουν και πεζοδρόμια για να τα παραχωρήσουν ίσως και αυτά για χρήση (Μήπως παραβιάζονται πολεοδομικοί και άλλοι κανονισμοί; Τι λέει η Πολεοδομία ; και οι άλλες Αρμόδιες Αρχές;)
Η νέα δημοτική αρχή...
...που ιδιαίτερα κόπτεται για τον τουρισμό στην Έδεσσα , έχει και διαθέτει χρήμα για τέτοιες παρεμβάσεις , ενώ δεν διαθέτει δεκάρα τσακιστή για την διατήρηση του πράσινου στις όχθες των ποταμιών και για τα πάρκα μας , που όλο το καλοκαίρι παρουσιάζουν εικόνα κατακίτρινου σιταροχώραφου .
Η «Λαϊκή Συσπείρωση Έδεσσας-Βεγορίτιδας» και ο εκλεγμένος της δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Φουνταλής δεν συμφώνησαν και δεν ψήφισαν τις νέες παρεμβάσεις στον κόμβο του γηπέδου της πόλης , ενώ ζήτησαν την εφαρμογή του Κανονισμού.
Ο Δήμος όμως «έχει δουλειές» , «κάνει έργα».
 

1 σχόλιο:

  1. Και εσύ νά βγαινες δήμαρχος τα ίδια θα έκανες. Εξουσία από εραιτούς δεν νοείται στην Ελλάδα, γιατί όπως και νά χει ο καθένας από σας το πολιτικό του μέλλον σκέφτεται και ζυγίζει τους νόμους σύμφωνα με το συμφέρον του. Το έργο το έχουμε ξαναδεί εκατομμύρια φορές. Πού ακούστηκε τις άδειες των καταστημάτων να τις εκδίδει η Αστυνομία και για την ανάκλησή τους να είναι υπεύθυνος ο δήμαρχος; Πόσες μηνύσεις για ηχορύπανση έχουν οι καφετέριες που προήχθησαν τα τελευταία χρόνια σε κέντρα διασκεδάσεως μέσα στον ιστό της πόλης και συνεχίζουν να λειτουργούν ακώλυτα; Αν αυτό δεν είναι διαπλοκή τότε τι ακριβώς είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News