Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Έγινε η κλήρωση για το μηχανάκι από το Σύλλογο Ποντίων Χρύσας - Τσακώνων - Ροδωνιάς

O τυχερός αριθμός είναι ο 0607 τον οποίο είχαν οι ιδιοκτήτες του γνωστού fast food της Αριδαίας "ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΟΛΟΙ" οι τυχεροί οι οποιοι παραυρεθήκαν και αυτοί όπως και πολλοι άλλοι τη στιγμή της κλήρωσης, ήδη παρέλαβαν το δώρο τους και τους ευχόμαστε καλά ταξίδια. Ο σύλλογος Ποντίων Χρύσας-Τσακώνων-κ.Ροδωνιάς σας ευχαριστεί όλους για τη συμμετοχή σας. Επίσης θέλουμε να ευχαριστησουμε την...
...ΕΔΟΜΑΚ ΣΚΥΔΡΑΣ για την υγειονομική & πυροσβεστική κάλυψη του 2ου ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΠΑΝΟΫΡ 2011, τον μορφωτικο σύλλογο Ίδας και προσωπικά τον κ. Νιβουρλη Ιωάννη όπως και τον μορφωτικό σύλλογο Χρύσας-Τσακώνων-κ.Ροδωνιάς για τη συμμετοχή τους με τα χορευτικά τμήματα στο Πανοϋρ μας. Ένα μεγαλο ευχαριστώ και στους εθελοντες που βοηθησαν το σύλλογο αλλά και στους ALMOPISTAS για τη βοήθειά τους.


Σας ευχαριστούμε,
Το Δ.Σ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News