Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών!

Για ένα ακόμα καλοκαίρι,ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ελλάδα,δίνοντας μια σειρά από υπέροχες συναυλίες!

Στις 3 Σεπτεμβρίου θα κάνει μία στάση στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών, όπου θα χαρίσει μία υπέροχη βραδιά στους θαυμαστές του.

Παρουσιάζοντας τραγούδια από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Το Καλύτερο Ψέμα" αλλά και παλιότερα κομμάτια που όλοι μας έχουμε αγαπήσει, θα μας ταξιδέψει με την υπέροχη φωνή και τις μελωδίες του...

Ο Μιχάλης μας υπόσχεται πως...
...για ένα ακόμα καλοκαίρι,θα κάνει τα καλοκαιρινά μας βράδια ακόμη ομορφότερα... Be there!
 

2 σχόλια:

  1. τι ωρα ξεκιναει το προγραμμα και ΠΟΥ μπορουμε να αγορασουμε εισιτηρια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεκινάει στις 9.30 και η τιμή εισόδου είναι 20ευρώ.

    Προπώληση εισιτηρίων στο γραφείο του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.
    ΣΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ -ΤΟΥΡΟΥΤΟΓΛΟΥ (ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ)
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «Dal cuore» -ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 111- ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News