Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΣΟΚ στην Κω - Mαχαίρωσαν 7μηνών έγκυο που δούλευε σε mini market

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κω μετά το χθεσινό περιστατικό όπου νεαρός άνδρας μπήκε σε mini market που υπάρχει απέναντι από τον ΟΤΕ και μαχαίρωσε την υπάλληλοι του καταστήματος η οποία είναι έγκυος στον 7ο μήνα.Το περιστατικό συνέβη ως εξής:ο άνδρας μπήκε μέσα στο μαγαζί περιμένοντας να φύγουν οι πελάτες και στην συνέχεια αφου συνομίλησε για λίγο με την κοπέλα σε χαλαρό ύφος βρήκε ευκαιρία και την μαχαίρωσε 3 φορές και έφυγε.Τα στοιχεία του δράστη τα οποία έχει δώσει στη δημοσιότητα η αστυνομία μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος είναι τα εξής:Φορούσε Άσπρη βερμούδα,άσπρα παπούτσια,μαύρη μπλούζα,έχει ύψος περίπου 1,75,φορούσε καπέλο και έχει δυο τατουάζ και στα δυο του χέρια.Η ηλικία του εκτιμάτε ότι είναι γύρω στα 25.

Σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου δράστη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Κω.


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών Κω για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες (23-8-2011) στην Κω, χτύπησε με μαχαίρι 39χρονη ημεδαπή.

Ειδικότερα, όπως πρόεκυψε από την έρευνα χθες (23-08-2011) το βράδυ, άγνωστος δράστης ηλικίας 25 με 30 ετών, εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών στην Κω, όπου εργάζονταν η 39χρονη και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αφού συνομίλησε μαζί της, την χτύπησε τρεις (3) φορές με μαχαίρι στη πλάτη.

Η 39χρονη, η οποία βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κω.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κω.


ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 22:00 στην πόλη της Κω.Άνδρας ο οποίος μπήκε στο mini market που βρίσκεται απέναντι από τον ΟΤΕ μαχαίρωσε την υπάλληλο του καταστήματος η οποία είναι έγκυος.Η κοπέλα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και βρίσκεται στο χειρουργείο με την κατάσταση της υγείας της να είναι κρίσιμη σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχαμε από το νοσοκομείο.Νεότερα σε λίγο...

Νεότερη Ενημέρωση:Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που έχουμε η γυναίκα έχει ξεφύγει τον κίνδυνο να χάσει την ζωή της,ενώ από την αστυνομία δεν δίνονται τα στοιχεία του δράστη και αυτή την στιγμή γίνεται προανάκριση για το περιστατικό.

Τελευταία ενημέρωση:Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουμε ο δράστης μπήκε με καπέλο μέσα στο μαγαζί με αποτέλεσμα οι κάμερες ασφαλείες που υπάρχουν να μην έχουν καταγράψει καθαρά το πρόσωπο του δράστη και οι αστυνομικοί περιμένουν την βοήθεια της κοπέλας για να τους δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται για να συνεχίσουν τις έρευνες.Η έγκυος γυναίκα είναι καλύτερα στην υγεία της (τραυματίστηκε στο έντερο) ενώ και το έμβρυο έχει διαφύγει τον κίνδυνο.Το τρομακτικό της υπόθεσης είναι ότι ο δράστης μπήκε και κάρφωσε την γυναίκα με ξιφολόγχη!!!!!

---
Πηγή: kosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News