Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Quiz για τους δυνατούς λύτες της Αλμωπίας…

Ποιος Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας της Δυτικής Αλμωπίας, που είναι εκλεγμένος με την παράταξη Πασόη, είναι απογοητευμένος από τη Δημοτική Αρχή και το διαλαλεί όπου σταθεί και όπου βρεθεί, λέγοντας ότι...
...δεν εισακούεται και δεν λύνεται κανένα πρόβλημα στο χωριό του;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

7 σχόλια:

  1. ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΞΙΣΟΥ ΩΡΑΙΟ ΚΟΥΙΖ; ΑΔΕΛΦΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ) ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΑΝ ΠΑΣΟΗ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λογιστησ ειναι?ηθελε να δουλεψει ο ιδιος του????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ QUIZ: ΠΟΙΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟ ΦΥΛΑΚΗ; ΠΟΙΟ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟ ΚΑΛΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΣΕ ΤΙ "ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ" ΠΙΑ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΝΤΡΑ; ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τον πατέρα του βαρύμαγκα λες? Όταν επερνε τις δουλειες και τα εκατομοιριακια από τον τουφεγγοπουλο ηταν καλα. και ας πει καποιος στον γιοκα του ότι δεν είναι τσιφλικι του ο δημος και ότι μπορει να αρπαξει ας το αρπαξει τωρα. γιατι άλλη φορα στο δημαρχειο δεν μπαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΗ ΤΑ ΠΟΖΑΡΙΤΗΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ "ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News