Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στους Ζωσιμάδες στην πρεμιέρα της Super Legue 2011 – 2012.

Αν κάποιος δικαιούνταν τη νίκη αυτοί ήταν οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, και στο 38΄ είχαν στην ίδια φάση δύο δοκάρια, με «δράστες» τους Toja και Καπετάνο.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν πολύ καλύτερη της αντιπάλου της στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.
Μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου είχε σημαντικές ευκαιρίες...
για να πετύχει κάποιο τέρμα, ενώ στο 38΄ είχε δύο δοκάρια στην ίδια φάση, αρχικά με τον Toja και στη συνέχεια με τον Καπετάνο. Στο β΄ μέρος δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων, με τις καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες να είναι ελάχιστες. Στην καλύτερη από αυτές ο Σηφάκης απομάκρυνε το σουτ του Bakayoko στο 90΄ και το 0-0 παρέμεινε φυσιολογικά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Τριτσώνη.




Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News