Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Η Winehouse ΔΕΝ πέθανε από ναρκωτικά

Καμία απαγορευμένη ουσία δεν υπήρχε στο αίμα της τραγουδίστριας Άμυ Γουάινχάους, η οποία πέθανε τον Ιούνιο σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Αυτό έδειξαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, σύμφωνα με εκπρόσωπο της τραγουδίστριας.

Σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι βρέθηκε αλκοόλ, χωρίς να μπορεί να εξακριβωθεί αν έπαιξε κάποιο ρόλο στον θανατό της.

"Τα αποτελέσματα...
δόθηκαν στην οικογένειά της και επιβεβαίωσαν ότι δεν υπήρχε καμιά απαγορευμένη ουσία" σημείωσε ο εκπρόσωπος.

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια είχε πλούσιο ιστορικό καταχρήσεων και από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατός της, όλοι υπέθεσαν ότι οφείλονταν σε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ωστόσο, πηγές της οικογένειάς της δήλωναν ότι είναι πιθανό να έπαιξε ρόλο το ότι είχε κόψει απότομα το αλκοόλ.

Η τελευταία της εμφάνιση στο Βελιγράδι, ήταν στην ουσία πρελούδιο του τι θα επακολουθούσε, καθώς είχε εμφανιστεί σε άθλια κατάσταση με αποτέλεσμα να διακοπεί η συναυλία της και να ακυρωθεί η περιοδεία της


Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News