Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Άρης - Ατρόμητος 0-1

Ο Άρης συνέχισε τις προβληματικές του εμφανίσεις και για ακόμα μία φορά η άμυνα του τον πρόδωσε με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-0 από τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, εντυπωσιακό σε ορισμένες φορές, κατόρθωσε να σκοράρει με τον Κώστα Μήτρογλου που τον τελευταίο ένα χρόνο βλέπει κίτρινο και κάτι παθαίνει!

Για τον Άρη αξίζει να πούμε πως ο Καρίμ Σολτάνι αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτο ημιχρόνου, αφού πέταξε τη μπάλα στο πρόσωπο του Ντένις Επστάιν. Αυτή η φάση, όπως δήλωσε και ο κ. Τσιώλης, έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Το παιχνίδι

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Άρη να μπαίνει φουριόζος και να πιέζει με τους Καστίγιο και Σολτάνι, χωρίς όμως ουσία γεγονός που στοίχισε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που έμοιαζε ευάλωτη αμυντικά.

0-1: Ο Κώστας Μήτρογλου πήρε το όπλο του για τρίτη συνεχόμενη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης (οι άλλες δυο ήταν με τη φανέλα του Πανιώνιου πέρσι) και με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό. Όλα αυτά μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία από τα δεξιά. Ο Μήτρογλου μάλιστα έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ πέντε λεπτά αργότερα, όμως ο Λαζαρίδης έκοψε τη μπάλα πάνω στη γραμμή

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος πίεσε κι έχασε άλλη μία σπουδαία ευκαιρία για να κάνει δυο τα τέρματα του. Ο Πίτου Γκαρσία με ατομική ενέργεια ξεπέρασε τρεις αντιπάλους και βρέθηκε φάτσα με τον Σηφάκη, όμως το πλασέ του ήταν κακό.

Τι είχες Σολτάνι, τι είχα πάντα...

Ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, καθώς ο Σολτάνι πέταξε τη μπάλα στο πρόσωπο του Επστάιν χωρίς κανένα λόγο και ο διαιτητής δίκαια τον απέβαλε. Είναι από τις πιο ανόητες ενέργειες που είδαμε στην 2η αγωνιστική.

Το δεύτερο ημίχρονο

Η επανάληψη δεν είχε τον ίδιο ρυθμό με το πρώτο ημίχρονο, αφού το αριθμητικό πλεονέκτημα του Ατρόμητου δεν επέτρεπε στους κίτρινους να πιέσουν προς την εστία του Ιτανς. Παρόλα αυτά λίγο μετά το 70ο λεπτό ο Άρης είχε ένα καλό δίλεπτο με τρία συνεχόμενα κόρνερ και μία καλή φάση με τον Καστίγιο, όμως οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων καθάρισαν.

Κλείνοντας να πούμε πως από τον Ατρόμητο εξαιρετικοί ήταν οι: Μήτρογλου, Πίτου Γκαρσία, Επστάιν, Σκόνδρας και Τάτος. Για τον Άρη ο Φατί με τον Καστίγιο πάλεψαν, αλλά ήταν μόνοι. Επίσης και ο Καζναφέρης που μπήκε ως αλλαγή ήταν καλός.

Πάντως οι φίλοι των κίτρινων πρέπει να δείξουν υπομονή, αφού οι ομάδες του Σάκη Τσιώλη συνήθως όταν τις χτίζει από την αρχή, φαίνονται στον δεύτερο γύρο.

Άρης (Τσιώλης): Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ (Τοπούζης 78'), Σολτάνι, Τόχα (Καζναφέρης 29'), Τσέζαρεκ, Καστίγιο, Φατί, Ντίκο (Πρίττας 89'), Καπετάνος, Λαζαρίδης

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τομάς, Φυτανίδη, Τάτος (Σφακιανάκης 68'), Επστάιν, Καραγκούνης (Μπέλιτς 59'), Γιαννούλης, Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (Δημούτσος 73').

Κάρτες: Σολτάνι (45+ κόκκινη), Επστάιν (45+ κίτρινη), Τσέζαρεκ (45+ κίτρινη), Φατί (64' κίτρινη), Ιτάνς (84' κίτρινη)

---
Πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News