Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλώτεια - Αλμωπός 0-4

Άνετη επικράτηση για τον Αλμωπό μέσα στη Φιλώτεια, αφού επιβλήθηκε με 0-4 και ενώ το σκορ από το πρώτο ημίχρονο ήταν 0-2, με δύο γκολ του Ν. Παπαδόπουλου στο 27’ και στο 41’. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμωπός δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ με μόλις δύο να καταλήγουν στα δίχτυα, αυτές του Κανωτίδη στο 62’ και του Τσιμτσιρίδη στο 81’. Στην έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημήτρη Γαβαλετάκη, πρώην παράγοντα του Αλμωπού, που έχασε χθές (24/9) την άνιση μάχη με το θάνατο. Η διοίκηση του Αλμωπού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος.

Το φιλμ του αγώνα:

21’ σουτ του Μπογδάνη από πλάγια και μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο τερματοφύλακας της Φιλώτειας.

27’ ΓΚΟΛ 0-1 για τον Αλμωπό με σουτ του Ν. Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή.

34’ τετ α τετ του Τσόλκα με τον τερματοφύλακα της Φιλώτειας, τον πέρασε έξυπνα αλλά πλάσαρε με μικρή καθυστέρηση και οι αμυντικοί της Φιλώτειας πάνω στη γραμμή έβγαλαν την μπάλα κόρνερ.

41’ ΓΚΟΛ 0-2 με τον Ν. Παπαδόπουλο και πάλι, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Φιλώτειας και με όμορφο πλασέ κρέμασε τον Δημητριάδη.

47’ σουτ του Πασχούλη έξω από την περιοχή για τη Φιλώτεια, η μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Χρήστου.

54’ εκτέλεση φάουλ για τη Φιλώτεια με τον Πασχούλη με την μπάλα να καταλήγει άουτ, δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Αλμωπού.

56’ όμορφη πάσα του Τσόλκα στον Ν. Παπαδόπουλο, ο οποίος πλάσαρε μέσα από την μικρή περιοχή στα χέρια του Δημητριάδη.

62’ ΓΚΟΛ 0-3 για τον Αλμωπό μετά από ωραίο συνδυασμό του Τσόλκα με τον Κανωτίδη και τον τελευταίο να περνάει τον Δημητριάδη και στέλνοντας ψύχραιμα την μπάλα στα δίχτυα της Φιλώτειας.

66’ υπέροχο σουτ του Κανωτίδη από το ύψος της περιοχής, εξίσου όμορφη απόκρουση του Δημητριάδη με τα ακροδάχτυλα και την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

74’ σουτ του Τσόλκα από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Φιλώτειας.

78’ ωραίο πλασέ του Καλογιάννη από πλάγια, ανάγκασε τον Δημητριάδη να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.

81’ ΓΚΟΛ 0-4 με τον Τσιμτσιρίδη για τον Αλμωπό, έπειτα από τρίπλες μέσα στην περιοχή της Φιλώτειας και τεχνικό πλασέ στη γωνία.

ΑΛΜΩΠΟΣ (Σαμαράς): Χρήστου, Μπογδάνης, Σαμαράς, Ταγγίδης (64’ Μουρατίδης), Δεμίρης, Κανωτίδης, Ν.Παπαδόπουλος (76’ Καλογιάννης), Σαββίδης, Τσιμτσιρίδης, Τσαουσίδης (46’ Μανίσης), Τσόλκας.

---
Πηγή: almopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News