Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Κλείνει οριστικά η ΕΤ1 - Σε εφεδρεία 350 υπάλληλοι της ΕΡΤ

Η ΕΤ1 θα κλείσει με τροπολογία που θα συμπεριλαμβάνεται σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή.

Το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε όλες τις αλλαγές στην ΕΡΤ ύστερα από την έγκριση του σχεδίου για τη «Νέα δομή της Δημόσιας Τηλεόρασης».

Το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων και το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο κλείνουν με την πιο συνοπτική διαδικασία της κοινής υπουργικής απόφασης, που θα υπογραφεί εντός των ημερών, ενώ το προσωπικό τους θα...

...ενσωματωθεί στην ΕΡΤ για να μπει στη διαδικασία της εργασιακής εφεδρείας και της αξιολόγησης.

Από αξιολόγηση θα περάσουν όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, ενώ 350 (10%) θα ενταχθούν σε καθεστώς εφεδρείας. Επίσης εγκρίθηκε ο σχεδιασμός για κατά 50% μείωση των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου.

Η συχνότητα της ΕΤ1 παραμένει στην κυριότητα του δημοσίου, ενώ υπάρχει η σκέψη να «μετακομίσει» σε αυτή και να εκπέμπει και αναλογικά το ψηφιακό κανάλι Prisma+, που πιθανόν να εμπλουτιστεί και με εκπομπές από τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

---
Πηγή: NewsIt
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News