Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Από τα 12 κάνουν σεξ τα Ελληνόπουλα

Από τα 12 τους ξεκινούν τη σεξουαλική τους ζωή τα Ελληνόπουλα όπως δείχνει έρευνα του νοσοκομείου "Αγλαΐα Κυριακού".

Πιο αναλυτικά, το 40% των ανηλίκων έχει σεξουαλικές εμπειρίες- όχι όμως ολοκληρωμένες, το 20% έχει κάνει για πρώτη φόρα σεξ μέχρι τα 16 και το 5,7% στα 12 έτη!

Το 23% των κοριτσιών διαγνώστηκε με αφροδίσια νοσήματα και συγκεκριμένα...
με κονδυλώματα που ευθύνονται για καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, σύμφωνα με την Καθημερινη.

Όσον αφορά την προφύλαξη, τα στοιχεία είναι εντελώς απογοητευτικά διότι μόνοι οι μισοί φορούν προφυλακτικό και σε πολλές περιπτώσεις όχι σωστά. Επιπλέον, ένα 10% παραδέχτηκε πως δεν παίρνει κανενός είδους προφύλαξη.

"Οι έφηβοι θα ήθελαν να έχουν επαρκέστερη ενημέρωση σε ό,τι αφορά το σεξ. Έχουν κατά καιρούς εκφράσει την επιθυμία να υπήρχε μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στο σχολείο και εκτιμάμε ότι θα ήταν καλό να υπάρξει", δήλωσε η γιατρός Άρτεμις Τσίτσικα.

Απογοητευτικά είναι και τα ποσοστά για τις αμβλώσεις οι οποίες ξεπερνούν τις 40.000 στη χώρα μας σε ηλικίες κάτω των 18.


---
Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News