Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Αλμωπός - Ορφέας Ριζαρίου 3 - 1 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο 1ο ημίχρονο ο Ορφέας Ριζαρίου έβαλε 1 γκολ, στο 2ο ημίχρονο ο Αλμωπός έβαλε 3 γκολ 
Ένα πολύ καλό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (18/9) στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Αλμωπός και Ορφέας Ριζαρίου έβαλαν τα δυνατά τους για τη νίκη, ωστόσο μόνο ο Αλμωπός κατάφερε να επικρατήσει με το τελικό 3 – 1.


Στο πρώτο ημίχρονο ο Ορφέας Ριζαρίου πήρε κεφάλι και έκανε το 1 – 1.

Όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμωπός φόρτσαρε και επικράτησε με 3 εντυπωσιακά γκολ σημειώνοντας προς χαρά των οπαδών του το τελικό 3 – 1.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο...

...γέμισε τις κερκίδες!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News