Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Μαυροβούνιο - Ελλάδα 55-71


Η Εθνική μας απέβαλε το άγχος στο δεύτερο ημίχρονο και διέλυσε το Μαυροβούνιο με 71-55, "κλειδώνοντας" την πρόκριση για την δεύτερη φάση της διοργάνωσης (vids)...
Η Εθνική μας μετά από ένα νευρικό και αγχωτικό ημίχρονο απέβαλε την πίεση και με τους Αντώνη Φώτση, Νικ Καλάθη, Κώστα Κουφό και Κώστα Βασιλειάδη σημείωσε την τρίτη της νίκη στην διοργάνωση απέναντι στο Μαυροβούνιο με 71-55.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με αυτόν τον τρόπο έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση του στην δεύτερη φάση της διοργάνωσης και αύριο (5/09, 18:00) θα αναμετρηθεί με την Κροατία για την πέμπτη και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.


ΠΗΓΗ:sport24.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News