Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Η 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στην Αριδαία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011, πραγματοποιήθηκε στην Αριδαία η λαμπαδηδρομία του Δήμου Αλμωπίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών, στα πλαίσια της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

Σκοπός της εκδήλωσης, ήταν η ευαισθητοποίηση και η άμεση κινητοποίηση όλων των δημοτών της Αλμωπίας για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Στο προαύλιο του Δημαρχείου και ώρα 18.00μ.μ ο Πρόεδρος των εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Πέλλας κ. Τομίδης Μίμης παρέδωσε τη φλόγα στον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Πασόη και αυτός με τη σειρά του παρέδωσε τη φλόγα, στην επικεφαλή της ομάδας Λαμπαδηδρομίας Χατζηαβραμίδου Ευδοκία, δίνοντας έτσι και το σύνθημα της εκκίνησης.

Η ομάδα αποτελούνταν από πολλούς αθλητές, μαθητές και νέους και με συντονιστές της ομάδας Λαμπαδηδρόμων τους Δεμιρτζίδη Θωμά και Αβραμίδου Σοφία είχαν ως κεντρικό σύνθημα...

...«Δώστε λίγο αίμα - Σώστε μια ζωή».

Οι Λαμπαδηδρόμοι αφού διέσχισαν τις οδούς: Διοικητηρίου - Παύλου Μελά - Εμμανουήλ Παππά - Αθανασίου Διάκου – Ταγμ. Χαιλή – Κύπρου κατέληξαν στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας και παρέδωσαν τη δάδα στον Δήμαρχο Αλμωπίας, ο οποίος και άναψε συμβολικά το βωμό, μεταφέροντας έτσι το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News