Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Εργαζόμενοι χωρίς σύμβαση στον Δήμο Αλμωπίας;

Αιχμές για εργαζομένους του Δήμου Αλμωπίας χωρίς σύμβαση άφησε ο Χρήστος Χουρσόγλου στο πρόσφατο Δ.Σ. της Αλμωπίας.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος με ερωτήσεις του προς τον Δήμαρχο έφερε σε δύσκολη θέση τα μέλη της πλειοψηφίας, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τη διοίκηση ότι κάνει τα ίδια με αυτά για τα οποία κατηγορούσε τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.

Ο Δημήτρης Πασόης αρχικά ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ωστόσο φάνηκε προβληματισμένος με αυτό το θέμα.

Η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ Αθηνά Δούκα από την πλευρά της, παίρνοντας τον λόγο είπε ότι κάποιοι εργαζόμενοι, εργάζονται στον Δήμο με προγράμματα του ΟΑΕΔ ή ακόμα και… εθελοντικά.

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι ειρωνείες από τα μέλη της μειοψηφίας, καθώς...

...κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει εύκολα πιστευτό.
 

4 σχόλια:

  1. Κα Δούκα, αφού νέοι άνθρωποι χωρίς άλλες δουλειές εργάζονται για το Δήμο εθελοντικά, γιατί δεν πραδειγματίζεστε και εσείς, μιας και φαντάζομαι πως εσείς που ασχολείστε χρόνια με τα κοινά, κατά τεκμήριο πονάτε περισσότερο το Δήμο από αυτά τα παιδιά, και να εργαστείτε και εσείς στο Δήμο εθελοντικά, αφού έτσι και αλλιώς χρόνια εισπράτετε το μισθό σας και δεν έχετε πατήσει ποτέ το πόδι σας στην Εφορία της οποίας υποτίθεται πως είσαστε υπάλληλος, για να μην πω για τα άπειρα ενοίκια που έχετε εισπράξει από την Εφορία όλα αυτά τα χρόνια από το ακίνητο που της νοικιάζετε. Διαβολική σύμπτωση δε νομίζετε; Και υπάλληλος που δεν έχει δουλέψει ποτέ της στην Εφορία και εκμισθώτρια. Και μετά μου λέγανε πως η ζωή είναι ωραία μόνο στις διαφημίσεις, να που μερικές φορές γίνεται και στην πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η εθελοντρια απο το βορεινο δηλωνει υπαλληλος του δημου κυρια δουκα και μαλισταθελει 2 συμβασεις στο ονομα της γιατι ενας μισθος δεν της φτανει....ε!!!ρε!! ξυλο που θελετε...δημαρχε τα γνωριζεις αυτα η σε κοροιδευει η συμβουλος σου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα τι περιμενετε απο την δουκα?λες και δεν τους ξερουμε ποιοι ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΔΟΥΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΤΖΑΚΡΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.ΑΛΛΑ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ?ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ?Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΤΕ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΣΑΣ" ΠΑΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News