Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Ποιον θα κατεβάσει η Ντόρα στην Αλμωπία - Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Έντονο είναι το παρασκήνιο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τις επιλογές της Ντόρας Μπακογιάννη όσο ν’ αφορά στο Νομό Πέλλας.

Μέχρι σήμερα πολλοί ήταν αυτοί που ήταν πεπεισμένοι ότι η επιλογή της Προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την περιοχή μας θα ήταν ο συνεργάτης, φίλος της και πρώην Ευρωβουλευτή Γιάννης Γκλαβάκης.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που διαρρέουν από τα κεντρικά του κόμματος, άλλος θα σηκώσεις στις πλάτες του την Αλμωπία. Πρόκειται για...

...αγρότη συνδικαλιστή και σύμβουλο επί σειρά ετών στην ΕΑΣ Αλμωπίας, του οποίου το όνομα θα αποκαλύψουμε σε επόμενη ανάρτηση. Αυτόν σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θα ρίξει στην μάχη των Βουλευτικών Εκλογών η Ντόρα Μπακογιάννη.

Όσο για τον Γιάννη Γκλαβάκη, το σίγουρο είναι ότι δεν θα τον αφήσει αναξιοποίητο, καθώς είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του κόμματος και ικανό στέλεχος με πολιτική δύναμη και κύρος. Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο πρώην Ευροβουλευτής θα «παλέψει» στο Νομό Θεσσαλονίκης.
 

5 σχόλια:

  1. Ο ΓΚΛΑΒΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γκλαβάκη, είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giannh, opws mas vohthas esy ola auta ta xronia, twra hrthe h wra na se vohthisoyme kai emeis. eimaste perifanoi gia sena giati mas ekanes perifanous san evrovoulefths. synexise!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re exete plaka!mas voi8ise leei naiiiiiii para polu eidikos ston tomea tis ix8iokaliergeias...gemisame stin pella apo psaria!bre ante pou milate akoma gia politika kai politikantides!KANENAS MA KANENAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ; ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ. ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΨΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News