Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Ακυρώθηκε το έκτακτο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ - Όλοι απόντες

Πολλά τα ερωτηματικά για την περίεργη αποχή
Αναβολή πήρε (άγνωστο για πότε) το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας, καθώς δεν υπήρξε απαρτία.

Για την ακρίβεια, στη συνεδρίαση δεν παρευρέθηκε κανείς…

Η στάση αυτή δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, ενώ αφήνει μετέωρη και την ανάκληση απόφασης του κ. Κανονίδη για ανάθεση μελέτης της Επιχείρησης στον γιο του.

Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για...

...σημαντικές εξελίξεις στη ΔΕΥΑ…
 

6 σχόλια:

  1. κοινός συκοφάντης; λεβεντιά ,χάρι μας έκανες που πολιτεύτηκες; Μαριονέτες σύμβουλοι στη ΔΕΥΑ; Αντιπρόεδρος με εισαγωγικά; Καϋμένε Κανονίδη τι σε περιμένει! Φύγε βρεεεεεε πριν σε διώξουν!!!!! λιγη τσίπα Βασιλάκι!!!! ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ έχεις φιλαράκι; ακ΄μη και ο δήμαρχος δεν σε στηρίζει.Δεν το βλέπεις; Δεν ήρθε κανένας σύμβουλος!!!! δεν πήρες το μήνυμα ρεεεεεε......... Πασόη, περιμένουμε να κάνεις αυτο που πρέπει. ΟΟΟΟΞΞΞΞΞΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.( αυτό το αντέγραψα από τον προηγούμενο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανονίδη μην μασάς. Η κλίκα των ατόμων που έχουν περικυκλώση τον Δήμαρχο και δεν τον αφήνουν να πάρει ανάσα, δεν πρέπει να κερδίσει και αυτή τη μάχη. Να έχεις δύναμη μεγάλη. Ο λαός ξέρει, ποιος είσαι τόσο χρόνια. Δεν έχεις να φοβηθείς κανέναν. Μην τολμήσεις και παραιτηθείς, θα το χρεώνεσαι για μια ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασίλη στάσου στο ύψος σου και μη δίνεις σημασία στα συμφέροντα που σε κυνηγούν. Τον απώτερο σκοπό τους τον ξέρουμε καλά. Δήμαρχε Δημήτρη στήριξε επιτέλους τους άξιους και εξαφάνισε τα λαμόγια που λυμαίνονται το δήμο. Πάρε πρωτοβουλία τώρα..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. einai alithia oti h monh apaithsh tou kanonidh apo t pasoh htan na parei thn proedria sthn deya dioti einai h monh 8esh sto dhmo me diplomhsthia???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι δεν πηγαν οι συμβουλοι στο συμβουλιο? τυχαιο να λειπουν ολοι? Πασοη τριξτους τα δοντια, θα πρεπει στην κατασταση που ειναι η δευα το συμβουλιο να ειναι ενωμενο. Ο Κανονιδης ειναι το καταλληλοτερο ατομο για αυτην την χρεωμενη επιχειρηση, μονο αυτος θα μπορεσει να περιορισει τα χρεη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΑ: Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ! ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΣ ΜΗ ΠΙΝΕΤΑΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News