Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: «Βυθισμένη» στο σκοτάδι η μισή Αλμωπία - Προβλήματα από την κακοκαιρία

Αγανακτησμένοι οι πολίτες
Στο σκοτάδι έχουν "βυθιστεί" τις τελευταίες ώρες πολλά χωριά της Αλμωπίας, αλλά και η πόλη της Αριδαίας.

Με την πρώτη βροχή του Φθινοπώρου, η ΔΕΗ βρέθηκε προ εκπλήξεων δημιουργώντας ταλαιπωρία και εκνευρισμό σε εκατοντάδες πολίτες.

Επιπλέον δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, όπως ο εγκλωβισμός κατοίκου της Αριδαίας σε ασανσέρ πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό και το αίσιο τέλος της περιπέτειας.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το πότε θα αποκατασταθούν πλήρως οι βλάβες.

Τέλος, πολλοί είναι οι αγανακτισμένοι πολίτες που αναρωτιούνται αν σε κάθε διακοπή θα μειώνεται το χαράτσι που μας υποχρεώνει η Κυβέρνηση να πληρώνουμε μέσω της ΔΕΗ…

Γιατί αν είναι έτσι, τότε δε θα πρέπει να πληρώσουμε ούτε ένα ευρώ.

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει να σημειώνονται διακοπές ρεύματος με την πρώτη ψιχάλα.

Ίσως θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί οι αρμόδιοι, διαφορετικά δεν έχουν το δικαίωμα να απαιτούν από τον κόσμο όλα αυτά τα ποσά τα οποία όλο και "φουσκώνουν".

Οι πολίτες που...

...πληρώνουν αυτή τη δύσκολη εποχή κύριοι, έχουν την απαίτηση να εισπράττουν τις υπηρεσίες που πρέπει!
 

2 σχόλια:

  1. με την παραμικρη κακοκαιρια διακοπη τευματος. απαρχαιομενα δικτυα στην περιοχη μας. υπαρχουν κι αλλου τετοια προβληματα? εμεις δεν ειμαστε στην ελλαδα? δεν πληρωνουμε οπως κι οι υπολοιποι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ Ή ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΜΕ......ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΛΑΚΙ!!!!!ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News