Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Αποκλειστική δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας για τη ΔΕΥΑ


Λήψη αποφάσεων την επόμενη βδομάδα, προανήγγειλε ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Θέση στις αντιπαραθέσεις που έχουν προκύψει στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας πήρε ο Δήμαρχος, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Aridaia News.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πασόης προχώρησε στις παρακάτω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις:

«Έχω αναλάβει ήδη πρωτοβουλία και συναντηθήκαμε με όλα τα μέλη του Δ.Σ. (Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, λοιπά μέλη) όπου δόθηκαν οι σχετικές διευκρινήσεις και εκφράστηκαν όλες οι απόψεις. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις».

Λαμβάνοντας υπόψη την παραπάνω δήλωση, η επόμενη βδομάδα αναμένεται...

...να φέρει πολλές και σημαντικές εξελίξεις στη Δημοτική Επιχείρηση, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.
 

2 σχόλια:

  1. PARE KANENA XAPI KAI KSIPNA MPAS KAI KATALABEIS OTI AYTOS EKEI KATO EINAI SAN TOUS PROIGOUMENOUS. MIN KOITAS TI THA XASEIS AN TON STEILEIS SPITI TOY APLA KOITA TI THA KERDISEIS. POLU MIALO THELEI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10:08 αν πάρει χάπι και ξυπνήσει ο δημήτρης θα στείλει σπίτι τους όλους τους άχρηστους που τον περιτριγυρίζουν εκεί πάνω και όχι τον βασίλη. να είσαι σίγουρος!! αφήστε λοιπόν τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του επιτέλους! άντε από κει!!!!!!!!!!!!! μας έχετε πρήξει τα συκώτια τόσο καιρό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News