Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Η Αλμωπία και οι γυναίκες της - Πλούσιο πολιτικό παρασκήνιο

Επανέρχεται στο προσκήνιο μετά από μία μικρή παύση, η εκλογολογία σχετικά με τους υποψηφίους που θα κατεβάσουν τα κόμματα στο Νομό Πέλλας και πιο συγκεκριμένα στην Αλμωπία.

Έτσι, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν, ενδιαφέρον να είναι υποψήφιες στις Βουλευτικές Εκλογές με τη Ν.Δ. έχουν δηλώσει εγγράφως...

...δύο κυρίες της Αλμωπίας.

Η μία προέρχεται από το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μπίνου, ενώ η άλλη από το ψηφοδέλτιο του Πέτρου Ζέρζη.

Το θέμα είναι ποια από τις δύο θα επικρατήσει της άλλης και θα επιλεγεί από το κόμμα να σηκώσει το βάρος.

Πάντως, είναι πλέον δεδομένο ότι η Ν.Δ. θέλει και αναζητά γυναίκα, απορρίπτοντας έτσι τον οποιοδήποτε επίδοξο υποψήφιο άνδρα από την Αλμωπία.
 

1 σχόλιο:

  1. το θεμα ειναι ,να μην ειναι τσοκαρο.Να ειναι καλυτερη απο τις πολλες αξιες κοπελες που υπαρχουν στη περιοχή και εχει τις ικανοτητες να προσφερει και οχι να κερδισει.Εννοειτε οτι ατομα μιας ηλικιας και περα τελειωσαν.Η βουλή πλεον γεμιζει με 30αρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News