Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Συνεδρίασε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αλμωπίας - Ρεπορτάζ

Κάποια από τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου που βρέθηκαν στη συνεδρίαση
Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Φιλοζωικού Συλλόγου Αλμωπίας.

Εκεί παρευρέθηκαν αρκετά μέλη τα οποία αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για πολλά θέματα.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι δράσεις που θα γίνουν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων στις 4 Οκτωβρίου.

Πάνω σε αυτό έγινε γνωστό ότι σχεδιάζεται εκδήλωση για τα παιδιά της Αλμωπίας υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμωπίας, η οποία θα περιλαμβάνει πολλές δράσεις και θα έχει ψυχαγωγικό και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Επίσης, υπάρχει προθυμία από τα μέλη του Συλλόγου για επισκέψεις στα σχολεία και ενημέρωση σχετικά με τα ζώα, μία δράση πολύ χρήσιμη για όλους τους μικρούς μας φίλους.

Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι οι σχέσεις των φιλόζωων με τον Δήμο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Ταγκαλίδη, έχουν...

...περάσει σε νέο επίπεδο και γίνονται πολλές προσπάθειες για τη διευκόλυνση του Συλλόγου.

Τέλος, όλοι παραδέχτηκαν ότι στις δύσκολες εποχές που ζούμε δεν μπορούμε να έχουμε μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις, ωστόσο είναι ανάγκη να φροντίσουμε για τα ζώα και τις συνθήκες διαβίωσής τους.
 

32 σχόλια:

  1. exoume gemisei adespota!!!!! kante kati oxi mono sunedriaseis......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΙΧΡΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ. ΑΣ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΜΩΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ. ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΑΚΚΟΥ. ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 19:15 ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ''ΤΡΟΜΟ'' ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΕΡΙ ΤΑ 10 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ . ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΨΑΧΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν λες 10:31μμ "ψαξτε να κρυφτειτε" τι ακριβως εννοείς. Δηλαδη αν γινει καποιο ατύχημα, υπεύθυνος θα είναι ο Φιλοζωικός;;;
    Ο φιλοζωικος ειναι μη κερδοσκοπικος συλλογος που αποτελειται απο εθελοντες οι οποιοι μαζευουν και φροντιζουν όσα αδεσποτα μπορουνε. Το αν στην περιοχη που μενεις εχει 15 αδεσποτα υπευθυνοι είναι αυτοι που τα παρατησανε ή αυτοι που δεν φρόντισαν να στειρώσουν τα σκυλιά τους ώστε να μην πολλαπλασιαστουν. Μπορείτε επιτέλους να καταλάβετε ότι ο νόμος προβλέπει όσα αδέσποτα περιθάλπει ο σύλλογος θα πρέπει να τα επιστρέφει στους δρόμους. Πες μου τωρα εσύ που τόσο εύκολα γράφεις τέτοιου είδους απειλές ποια είναι η λύση; γιατί μόνο να ζητάμε ξέρουμε χωρίς εμείς οι ίδιοι να αναλογιζόμαστε τις ευθύνες μας ή να έχουμε να προτείνουμε λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Η ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ .ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ .ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ <> ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΣΤΩ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΤΑ ΖΩΑ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ. ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ<>..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ Η ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.. ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΙ ΑΓΩΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΗΘΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eίναι άδικο να τα βάζουμε με τους ανθρώπους του φιλοζωικού συλλόγου. Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι αυτοί και καλύτερα είναι να προσέχουμε τις απειλές που εκτοξεύουμε. Το "ψάχτε να κρυφτείτε" να το πείτε στους αρμόδιους. Όλοι εμείς που καθόμαστε και σχολιάζουμε και έχουμε την απαίτηση από αυτούς τους ανθρώπους να βρίσκουν λύσεις, τι κάνουμε; Αν ο δήμος έπαιρνε από όλους τους δημότες ένα ευρώ τον χρόνο για τα αδέσποτα, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Ποιοι από μας έχουν ανταποκριθεί έστω σε ένα κάλεσμα του συλλόγου; Ποιοι από σας τον στήριξαν στους χορούς του, στις εκδηλώσεις του; Ποιοι είδαν κάποιον να αφήνει τον σκύλο του και τον κατήγγειλαν; Και επιτέλους ο δήμος να γίνει πιο αυστηρός. Να ελέγξει αυστηρά τους κυνηγούς και τους τσομπάνηδες. Να ρίξει και κανένα πρόστιμο. Δεν θα γίνουμε ποτέ άνθρωποι εμείς οι έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλά που έβαλες το "τρόμο" μέσα σε εισαγωγικά γιατί θα νομίζαμε ότι άγρια θηρία κατέκλυσαν την Αριδαία! Να μάθετε να αγαπάτε τα ζωάκια ρεεεεε! Και να μάθετε και στα καλόπαιδάκια σας να κάνουν το ίδιο. Ρεεεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΑ "ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ" Ή ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ; ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ. 2-3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ! ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. DIMARXOI, ANTIDIMARXOI, ANTIPERIFEREIARXES, OLOI NA BROYN LUSH STO PROBLHMA. OI ALLOI DIMOI MAS DOULEUOUN KANONIKOTATA POY MAS TA FERNOYN EDO TA SKULIA TOUS. DEN EINAI MUSTIKO OTI MONO O DIMOS ALMOPIAS KANEI STEIRVSEIS ENV OI ALLOI TO PAIZOUN KANONIKA! NA UPOXREWTHOUN OLOI OI DIMOI NA KANOUN STEIRWSEIS. TERMA. MONO AYTH EINAI H LYSH. KAI OI ETHELONTES NA PIESOUN PROS AUTH THN KATEYUYNSH. KAI KATI NA GINEI RE PAIDIA ME TOUS TSOMPANHDES, DEN GINETAI NA EXOYN EIKOSI SKYLIA O KATHENAS! POLLA APO AUTA MPAINOYN MESA STIS POLEIS. ASE POY GENNANE SUNEXEIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10:53ΜΜ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΧΡΟΣ!ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ¨ΜΑΛΑΚΕΣ¨ "ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ" "ΚΑΦΡΟΥΣ" "ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ" "ΠΑΠΑΡΕΣ" "ΓΚΑΒΟΥΣ". ΜΑΛΛΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΟΚΑΦΡΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΝ ΤΟ 11:50ΜΜ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΛΛΗΝΟΚΑΦΡΟΣ!!!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. mas exete priksei me ta adespota... edw kyria vasdoka o kosmos exei tosa provlimata ki esy to mono pou ksereis na kaneis einai na kathese oli mera sto facebook kai na anakoinwneis... xathike skili kai gata kai kagkouro sta xania stin arta kai sta gianena.... eimaste sovaroi re?? agapame ta zoa! oloi ta agapame kai den theloume na vlepoume auto to xali... alla min to paraxezoume to thema... kai me auto to yfos 11.50 kai 10.53 min nomizeis oti tha se fovithei kaneis.. isa isa kaneis xeirotereueis tis theseis tou filozwikou...tis arxigou sas tou aetou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10:53 γιατί θύχτηκες; Είδες τον εαυτό σου στους χαρακτηρισμούς και είπες να να πάρεις θέση;
    3:58 τι μιζέρια και φθόνος είναι αυτό που βγάζεις ρε καημένε; Για να απαιτείς από κάποιον πρέπει πρώτα να έχεις δώσει σ' αυτόν τον κάποιον. Από το κράτος απαιτούμε γιατί πληρώνουμε φόρους, από έναν σύλλογο εθελοντών με ποιο δικαίωμα απαιτούμε; Άντε αλλάξτε θέση στον καναπέ σας για να μην πιάνεστε και μην ασχολείστε με εθελοντικούς συλλόγους, γιατί δεν σας έχουνε ανάγκη και τη χολή σας να την βγάζετε στις ομάδες σας και στα κόμματα που ψηφίζετε. Όσο για την κα Βασδόκα που έστεισε έναν σύλλογο από το τίποτα, αν δεν σου αρέσει να διαβάζεις για καγκουρό στην Άρτα δεν σε υποχρεώνει κανείς να την έχεις φίλη στο facebook. Αλήθεια εσύ τι έχεις κάνει στη ζωή σου εκτός από το να έχεις το θράσσος να ασχολείσαι και να κριτικάρεις τις δουλειές των άλλων; Καναπέ και φραπέ και σύ ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10:53 και 8:47 που είσε η ίδια, και εγώ ξέρω ποια είσαι εσύ, δεν έχει πλάκα; Και δεν χαρακτηρίζω έτσι τους συμπολίτες μου αλλά μόνο αυτούς που πραγματικά είναι ελληνόκαφροι και μνησίκακοι, όπως εσύ καλή ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΥΦΟΣ ΒΡΕ 3:58 ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ(11:50). ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ "ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ". ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΗΣΩ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ "ΚΑΨΕΙ" ΤΕΛΕΙΩΣ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ. ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΜΕΙΟΥΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ -ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΠΟΘΕΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΙΩΝ ΟΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.Η ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΩΝ.ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.. ΥΠΟΜΟΝΗ.. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΒΗΣΑΝΕ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΗΚΙΑ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ. ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο 10:06. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΥΦΟΣ. ΡΕ ΟΥΣΣΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. υπαρχουν κονδυλια απο συγχρηματοδοτουμενα προγραμματα του υπουργειου αγροτικησ αναπτυξησ και τησ ευρωπαικησ ενωσησ που μπορουν να αξιοποιηθουν απο τουσ δημουσ σε συνεργασια με τα σωματεια που ασχολουνται αφιλοκερδωσ με τετοιου ειδουσ προβληματα-που αποσκοπουν στισ στειρωσεισ, περιθαλψη κ.λ.π. των αδεσποτων κι οχι μονον ζωων. αντι λοιπον να καταριομαστε τα αδεσποτα και τουσ καθε λογησ φιλοζωουσ να κοιταξουμε να δρομολογησουμε την αξιοποιηση τουσ σε ολα τα επιπεδα και να αρχισουμε να γινομαστε πολιτισμενοι κι αξιοπρεπεισ. κανεισ προφανωσ δεν θα ηθελε να δει τα δικα του παιδια στο δρομο ανημπορα και καταδικασμενα.ορισμενεσ ομωσ αρρωστημενεσ νοοτροπιεσ ειναι ο προαγγελοσ τετοιων μελλοντικων καταστασεων. ευχομαι και ειμαι βεβαιοσ οτι τετοιεσ νοοτροπιεσ δεν θα βρουνε εδαφοσ τουλαχιστον απο τουσ νεοτερουσ.εκει ελπιζουμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αντιλαμβανομαι αγαπητε μου φιλε την οργη σου αλλα δυστυχωσ δεν αποτελει την βαση για να οικοδομηθει μια ανταλλαγη αποψεων και μια κοινη προσπαθεια κι αγωνασ στο να επιλυθουν καποια ζητηματα προσ οφελοσ των αδυναμων οντων οχι μονο στα ζωα αλλα και σε οφελοσ των αδυναμων με την μια η την αλλη μορφη (ελλειμα παιδειασ κ.λ.π.)των ανθρωπινων οντων.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. η δυνατοτητα που παρεχει το aridaia news ασ αξιοποιηθει απο ολουσ μασ στο να ανταλλαχθουν υγιεισ αποψεισ προσ οφελοσ τησ κοινωνιασ μασ κ οχι μονο στο να εκφραζουμε αποθεμενα κι αφορισμουσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. να βοηθησουμε με την σταση μασ τον δημο και ειδικοτερα τον υπευθυνο αντιδημαρχο κυριο ταγκαλιδη που η σταση του απεναντι σε τετοια ζητηματα ειναι αξιοπρεπεστατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εσύ πάντως 3:58 που τα έβαλες με την κ. Βασδόκα, το μόνο σίγουρο είναι ότι την παρακολουθείς πολύ καλά! Αφού ξέρεις ότι είναι και όλη μέρα στο ίντερνετ!! Μπράβο βρε!! Δεν μου λες είσαι υποχρεωμένος να την έχεις φίλη και να σε πρήζει με τα καγκουρό της Άρτας;; Τουλάχιστον αυτή κάτι κάνει, για κάτι προσπαθεί, εν αντιθέσει μ' εσένα που σίγουρα το μόνο που κάνεις είναι να ανεβάζεις γλυκανάλατα τραγουδάκια στο προφιλ σου! Μωρέ καλά σας λένε κάγκουρους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ. ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ. ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΤΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΑΣ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 11:43. ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΧΘΟΥΝ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΥΣΤΗΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΣΚΥΛΙΑ. ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. einai fovero to pws to auti pou grafei yper tou filzwiko se ola ta sxolia allazei ton tono tis... mia vrizei mia to paizei kali kai sovari.. kai kala oti grafoun polla atoma alla stin ousia mono auti grafei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ESY LOIPON 3:58 POU DILONEIS OTI AGAPAS TA ZOA PWS AKRIBWS TO KANEIS AYTO; ME TO NA KATAKRINEIS TOUS MONADIKOUS POY PROSPATHOUN; TI EXEIS KANEI ESY GI AYTA; MHPWS BOHTHISES POTE THN K. VASDOKA SE KATI; TOSO KALA LOIPON THN JEREIS THN K. VASDOKA! KI EGW POU NOMIZA OTI DOULEYEI KIOLAS. ALLA AUTH BRE PAIDI MOY OLH MERA STO INTERNET!! TS TS TS!
    DEN KOITAS TA XALIA SOU LEW GW! POU ENOXLEISAI KIOLAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΒΑΣΔΟΚΑ ΡΕ. ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ; ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΑΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΑΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αν μια μερα παραιτηθεί η κα Βασδοκα και οι εθελοντες πανε στα σπιτια τους να πιασουν απο εναν καναπε ο καθενας, ηθελα να ηξερα ολοι εσεις οι τεμπελαραδες 3:58 και 10:31 σε ποιους θα πουλουσατε το θρασος και το φθονο σας. Αλλα ξερω, θα το βγαζατε στα παιδια και στους γειτονες. Οταν η ψυχη ειναι γεματη κακια, καπου θα βρει να ξεσπασει. Αλλα καντε μια χαρη στον κοσμο, να πατε να κοιταχτειτε στον καθρεφτη σας και να ξεσπασετε στα μουτρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. υπαρχουν θεματα που μπορει κανεισ να συμβαλλει στην επιλυση τουσ αν δεν θελει -και ουτε υποχρεωνεται απο κανεναν- να ασχολειται με τα αδεσποτα ζωα .αρκει να μην ειναι τελειωσ αδρανησ και απαθησ απεναντι σε ολα τα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι κοινωνιεσ που ζουμε προβαλλοντασ μονο την αρρωστημενη εγωπαθεια που δεν βοηθαει κανεναν-ουτε εν πρωτοισ και τον εαυτον του-. ο προσανατολισμοσ ειναι για τον καθενα θεμα προσωπικο αρκει να μην βλαπτει τριτουσ.. καλο σασ βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΧΟΤΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΡΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟΘΕΜΕΝΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. O EUELONTISMOS EINAI H MONADIKH ELPIDA SOLES TIS KOINVNIES TOY SHMERA. ENA MPRABO LOIPON AJIZEI SE OLOYS AYTOYS POY DINOYN XRONO APO THN ZVH TOYS KAI THN KALOPERASH TOYS SE DIAFOROYS XVROYS POY SHMATODOTOYNE THN ELPIDA STHN KOINVNIA MAS. MPRABO LOIPON EN PROKEIMENV STOYS FILOZVOYS EUELONTES TOY TOPOY MAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News