Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Παρατείνεται η κατάταξη στο Στρατό Ξηράς, λόγω απεργιών!

Παρατείνεται δυο ημέρες η κατάταξη όσων έχουν κληθεί να παρουσιαστούν από σήμερα έως και τις 29 Σεπτεμβρίου στο Στρατό Ξηράς.

Ο λόγος της παράτασης σύμφωνα με το ΓΕΣ αφορά όσους λόγω των απεργιών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αδυνατούν να μετακινηθούν προς τα κέντρα κατάταταξης.

Συγκεκριμένα το ΓΕΣ εξηγεί αναλυτικά πως μπορείται να παρουσιαστείτε αργότερα χωρίς συνέπειες:

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, λόγω της απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και προς εξυπηρέτηση των καλουμένων για κατάταξη στρατευσίμων, κατά το διάστημα από 26 έως 29 Σεπτεμβρίου 2011, επισημαίνει τη δυνατότητα που τους παρέχει ο νόμος, για παράταση της παρουσίασης τους έως δύο ημέρες, εφόσον διαπιστώνονται λόγοι αντικειμενικής αδυναμίας. Με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξής τους και την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο, μπορούν να παρουσιαστούν σε οποιαδήποτε στρατιωτική ή αστυνομική αρχή για να δηλώσουν τους λόγους αδυναμίας και να παραταθεί η κατάταξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News