Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Απόπειρα ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης στην Έδεσσα

Χθες (25-09-2011) στην Έδεσσα Πέλλας, όπως καταγγέλθηκε από 84χρονη γυναίκα, άγνωστοι δράστες εκμεταλλευόμενοι την ολιγόλεπτη έξοδο της από το σπίτι της, κατά τη διάρκεια της οποίας άφησε ανοιχτή την πόρτα εισόδου, εισήλθαν στο διαμέρισμά της και κατά την επιστροφή της, ένας εξ αυτών...
απέφραξε με το χέρι του το στόμα και τη μύτη της με αποτέλεσμα αυτή να χάσει αισθήσεις της. Οι δράστες αποχώρησαν χωρίς να αφαιρέσουν χρήματα ή άλλα τιμαλφή. Η 84χρονη μεταφέρθηκε από συγγενικά της πρόσωπα Γ.Ν.Ν. Έδεσσας.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News