Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Π. Μπεγλίτης: Δεν μειώνονται οι μισθοί των στρατιωτικών

Ασυνεπείς χαρακτήρισε, εμμέσως πλην σαφώς, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, τους 9 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που εξέφρασαν ενστάσεις για την εργασιακή εφεδρεία.

Τόνισε ότι «ενδεχομένως ορισμένοι δεν έχουν αντιληφθεί» ότι η χώρα βρίσκεται σε κρίση και σε «εξαιρετικά δυσμενές και εχθρικό ευρωπαϊκό περιβάλλον».

Νωρίτερα εργαζόμενοι στο πολιτικό προσωπικό του υπουργείου Εθνικής Αμυνας εμπόδισαν την είσοδο του υπουργού στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, διαμαρτυρόμενοι έντονα και με συνθήματα όπως «Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από δω» για τις δραματικές μειώσεις στους μισθούς τους.

Ο Π. Μπεγλίτης τούς απέδωσε απόλυτο δίκιο καθώς, όπως είπε, είναι...

...οι πιο χαμηλά αμειβόμενοι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και εξέφρασε την άποψη ότι με το ενιαίο μισθολόγιο οι μισθοί τους θα παρουσιάσουν αύξηση. Προηγουμένως, στο Γ' Σώμα Στρατού, διαβεβαίωσε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ότι δεν θα υποστούν περαιτέρω μειώσεις στους μισθούς τους, αλλά θα παραμείνουν στο ειδικό μισθολόγιο.

---
Πηγή: Εnet
Σ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News