Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Πολιτικό "θρίλερ" στην Αλμωπία - Νέα απάντηση του Β. Κανονίδη κατά του Χρ. Μπίνου

κ. Μπίνο, έχετε παραπλανηθεί από ψευδής πληροφορίες που σας διοχέτευσαν...
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS
Σε «θρίλερ» μεγάλης διάρκειας εξελίσσεται η κόντρα μεταξύ του Προέδρου της ΔΕΥΑ Βασίλη Κανονίδη και του επικεφαλή της Δημοτικής παράταξης «Η Αλμωπία μας ενώνει» Χρήστου Μπίνου.

Όλα ξεκίνησαν από το Δ.Σ. της 9/9/2011 κατά το οποίο η παράταξη του κ. Μπίνου κατηγόρησε τον κ. Κανονίδη ότι ανέθεσε μελέτη σε συγγενή πρώτου βαθμού.

Ακολούθησε η σκληρή απάντηση του Προέδρου ο οποίος χαρακτήρισε τον κ. Μπίνο «κοινό συκοφάντη» και αμέσως μετά ο τελευταίος απάντησε με μία εξίσου σκληρή επιστολή.

Τώρα απαντά και πάλι ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ για όσα του καταλογίζει ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας με δηλώσεις του στον τύπο.

Οι βολές του κ. Κανονίδη απ' ότι φαίνεται δεν στρέφονται μόνο κατά του κ. Μπίνου, αλλά και κατά του "Αντιπροέδρου" της ΔΕΥΑ. Χαρακτηριστικά είναι τα "εισαγωγικά" που βάζει στη συγκεκριμένη λέξη στο τέλος της γραπτής δήλωσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΝΟΝΙΔΗ:

Κύριε Μπίνο,
Για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που θίγει την τιμή και την υπόληψή μου το ύφος μου ήταν επιεικέστατο.
Τόση σπουδή και τόσο ενδιαφέρον για το μισθό του Προέδρου της ΔΕΥΑ; Θα ήταν προτιμότερο...

...αυτό το ενδιαφέρον σου να ήταν για την ίδια την Επιχείρηση, τα προβλήματά της και το «σπουδαίο» έργο που επιτέλεσες σ’ αυτήν όταν ήσουν Δήμαρχος.

α) Εγώ προκάλεσα τα μέλη του Δ.Σ. να πουν «όχι» στην πρόταση του Δημάρχου, θεωρώντας ότι η όλη διαδικασία, δίκην δημοπρασίας, ήταν εξευτελιστική για το πρόσωπό μου και όχι για το καθαρό ποσό των 1.500 ευρώ.

β) Δεν αποχώρησαν από τη συνεδρίαση 3 μέλη, αλλά 2 μέλη (ένα της πλειοψηφίας και ένα της μειοψηφίας).

γ) Μετά την αποχώρηση των δύο μελών υπήρχε κανονικότατη απαρτία αποτελούμενη από 5 μέλη. Άρα οτιδήποτε ακολούθησε ήταν καθόλα νόμιμο.

δ) Για το επίμαχο θέμα της περιβαλλοντικής αδειοδότησης των γεωτρήσεων συμμετείχαν κανονικά και οι 5 παρόντες. Κατά συνέπεια και εγώ ο ίδιος να απουσίαζα, υπήρχε και πάλι απαρτία.

ε) Τέλος και ανεξάρτητα από τη δική μου παρουσία, τα υπόλοιπα μέλη εγκρίνανε την χαμηλότερη προσφορά προς όφελος της ΔΕΥΑ.

Επομένως κ. Μπίνο έχετε παραπλανηθεί από ψευδής πληροφορίες που σας διοχέτευσαν. Ο δε «Αντιπρόεδρος» της ΔΕΥΑ ήταν παρών στο συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα ψήφισε και μετά αποχώρησε. Τα πρακτικά της συνεδρίασης είναι στη διάθεσή σας για όλα τα θέματα.

Βασίλης Κανονίδης
Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αλμωπίας 
 

12 σχόλια:

  1. Ο κόσμος καίγεται και το μ......ξυρίζεται!! Μπράβο σας καλά μας κάνετε αφού σας ψηφίσαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και πότε βγήκε κάποια ανακοίνωση για προσφορές για τις μελέτες που αναφέρονται? έλεγε ότι την δουλειά την πήρε αυτός με την χαμηλότερη προσφορά...και ο δεύτερος ήταν κάποιος από τα Γιαννιτσά? έγινεεεεεεεεεεεε... αυτά είναι παλιά κόλπα κ. Κανονίδη... ο ίδιος που παίρνει τη δουλεια φέρνει και 1-2 ακόμα προσφορές από αλλους, υψηλότερες από την δική του για να έχει και την δικαιολογία της χαμηλότερης προσφοράς. αν ήθελες να είσαι σωστός εσύ και γενικά όσοι δοαχειρίζονται τέτοιου είδους θέματα, ας έβγαζες μία ανακοίνωση-πρόσκληση σε εφημερίδες και blogs του νομού μας και ας ζητούσες προσφορές για το έργο που τελικά κατεληξε σε συγγενή σου. αν τότε είχε την χαμηλότερη, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε κανείς να σου πει το οτιδήποτε.

    πάντως πραγματικά εμείς φταίμε που σας ψηφίσαμε γιατί νομίσαμε ότι θα διαφέρατε από τους άλλους!

    Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. twra auto tha kanoun? tha tsakwnonte san tis gunaikoules sti laiki.....kamia douleia tha piasete i mpaaaaaaa??????? ahristoi e ahristoi...travate sta hwria sas, kathiste sto kafeneio kai vgalte ta matia sas ekei.NTROPI SAS!!!! KANTE KAI KAMIA DOULEIA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DYO MISH XRONAKIA K KANONIDH META STON KEADA PERNAN POLY GRHGORA PISTEPSEME ........................O ZORRO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AIΣΧΟΣ.....ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΣΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ????ΤΗ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΟΝΙΔΗ,Ο ΜΠΙΝΟΣ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ. ΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΨΗΦΙΣΕΑΣ ή ΟΧΙ; ΣΥΜΜΕΤΥΧΕΣ ήΟΧΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ; ΑΝ ΝΑΙ, ΒΑΣΙΛΑΚΙ, ΤΟΤΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Π-Α-Ρ-Α-Ν-Ο- Μ-Η!!!!!!!! ΕΝΤΑΞΥ;;;; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ; ΒΑΣΙΛΗ¨:ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλαρακι των 9,44 εγω αντιθετα ειπα και στοιχηματιζω με οποιον θελει, οτι ο Βασιλακης Κανονιδης αν δεν παρει το μισθο που θελει θα χαιρετισει, κοινως ΦΕΥΓΕΙ ΡΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ:1} ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥς ΚΑΙ 2} ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ. ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ, Ο ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ. ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ 10/1 ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΟΥΜΕ;ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ Να επαιζα στην πτωχευση τησ ελλαδας [SPREDS].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κ.ΚΑΝΟΝΙΔΗ ,ΚΑΤΕΙΓΓΕΛΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕ. ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ. ΜΗ ΨΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ. ΛΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΕΞΑΓΩΓΗ" σου απο τον συνδιασμο; ΠΡΟΣΕΧΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. feygei ή menei o proedros ths ΔΕΥΑ; ΡΕ mipos Mpinos kai pasohs teloyn na dioksoyn ton Kanonidi apo thn ΔΕΥΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ποιος ειναι ο κανονιδης? εγω δεν τον ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News