Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ευχές Βασίλη Γιουματζίδη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και παρά το γεγονός ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο χώρος της παιδείας είναι μεγάλες, αλλά όχι ανυπέρβλητες, θα ήθελα να απευθύνω χαιρετισμό μεταφέροντας τις θερμότερες ευχές μου σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες και σε όλους τους δασκάλους της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Αγαπητοί μαθητές, με αφετηρία το νέο σας ξεκίνημα θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στην εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων που έχετε, καθώς η επιτυχία είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς, σκληρής και επίπονης προσπάθειας.

Αγαπητοί δάσκαλοι και καθηγητές, κατανοώντας και αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο που καλείστε να βγάλετε εις πέρας, σας εύχομαι ως κύριο προσανατολισμό και γνώμονα στο πεδίο της εκπαιδευτικής σας δραστηριότητας να έχετε την ανάπτυξη και ανάδειξη της κριτικής σκέψης και του ήθους του μαθητή στη κοινωνία, το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας να είναι γόνιμο και παραγωγικό.

Επειδή όλοι μας προσδοκούμε την παροχή μιας ολοκληρωμένης παιδείας, οφείλουμε να...

...είμαστε αρωγοί στη προσπάθεια αυτή.
Καλή σχολική χρονιά. Καλή δύναμη σε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News