Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Άλλαξε ώρα το Ρούμπιν Καζάν-ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι μετατέθηκε για τις 19.00 την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου

Την ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Ρούμπιν Καζάν στη Ρωσία, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, άλλαξε η UEFA.

Το παιχνίδι είχε αρχικά οριστεί να διεξαχθεί στις 22:05 ώρα Ελλάδος, αλλά τελικά μετατέθηκε...
για τις 19:00, κάτι που συμβαίνει στην πλειοψηφία των αγώνων που δίνουν στην έδρα τους οι σύλλογοι της πρώην Σοβιετικής χώρας.

Το έτερο ματς του ομίλου του πρώτου ομίλου μεταξύ της Τότεναμ και της Σάμροκ Ρόβερς θα διεξαχθεί κανονικά στις 22:05, όπως είχε αρχικά οριστεί. Τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News