Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Επέστρεψαν οι «Αγανακτισμένοι»


Με σύνθημα «οι πλατείες είμαστε εμείς και είμαστε παντού», οι «Αγανακτισμένοι» επιστρέφουν στις πλατείες της χώρας, «εγκαινιάζοντας» από σήμερα, 3 Σεπτεμβρίου, τις μαζικές κινητοποιήσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «ξεκινήσαμε αγανακτισμένοι, συνεχίζουμε να είμαστε αποφασισμένοι και σε λίγο θα είμαστε μαζικά εξεγερμένοι. Μέχρι να φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ. Μέχρι να διώξουμε τις κυβερνήσεις»

Οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα
Την επέτειο της διακήρυξης του ΠΑΣΟΚ της 3ης Σεπτέμβρη επέλεξαν οι Αγανακτισμένοι για να κάνουν την επανεμφάνιση τους στο Σύνταγμα...

Αρκετές εκατοντάδες πολιτών άρχισαν να συγκεντρώνονται από τις 19:00 στα πέριξ της Πλατείας. Αργότερα ο αριθμός των πολιτών μεγάλωσε ενώ στα Προπύλαια άρχιζε η προσυγκέντρωση φοιτητών οι οποίοι αργότερα θα κατευθύνονταν και αυτοί στην Πλατεία Συντάγματος.

Ένταση δημιουργήθηκε νωρίτερα μεταξύ «ακροδεξιών» και «αντιεξουσιαστών» όταν οι δύο ομάδες ήρθαν κοντά.

Νωρίτερα άτομα από τους «αντιεξουσιαστές» επιτέθηκαν με ρόπαλα σε αυτοκίνητα δημοσιογράφων αναγκάζοντας τους να φύγουν από το σημείο.

Σε μία συμβολική κίνηση περίπου 30 γυναίκες σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν τον ειρηνικό χαρακτήρα της κινητοποίησης.






ΠΗΓΗ:real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News