Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ευχαριστήριο του Δήμου Αλμωπίας & της Αντιδημαρχίας καθαριότητας

Ο Δήμος Αλμωπίας και η Αντιδημαρχία καθαριότητας ευχαριστεί θερμά όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους, τις εθελοντικές ομάδες καθώς και τους κατοίκους όλων των τοπικών κοινοτήτων για την εθελοντική τους δράση και προσφορά που στόχο έχει την προστασία του περιβάλλοντος, τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την προώθηση του πολιτισμού του Δήμου μας.
Η ανάπτυξη της εθελοντικής συνείδησης και της εθελοντικής εργασίας είναι αναγκαία ιδίως μέσα στις τρέχουσες συνθήκες κρίσης. Η ενεργή συμμετοχή των πολιτών στα κοινά θα...

...αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για το Δήμο Αλμωπίας και θα διασφαλίσει την αποτελεσματικότητα και την ταχύτερη επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, προς όφελος πάντα της τοπικής κοινωνίας της Αλμωπίας.
 

7 σχόλια:

  1. ναι αφού κάνανε τι δουλειά τους!σα δεν ντρέπονται!που για αυτο που πληρώνονται να αναγκάζουν τους πολίτες να αναλάβουν δράση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθεύει κ. Αντιδήμαρχε της καθαριότητας και των αδέσποτων, ότι μετά από τηλεφώνημα κυρίας από το Λυκόστομο να παραλάβει ο δήμος ένα νεκρό σκυλί η απάντησή σας ήταν: ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΨΟΦΙΑ ΣΚΥΛΙΑ! Η απάντηση σας αυτή δείχνει και το επίπεδο σας δυστυχώς. Δεν είναι απάντηση αυτή σε έναν πολίτη κύριέ μου. Αν δεν είστε εσείς υπεύθυνος, να κατευθύνετε την κυρία στο ποιος είναι. Και κάτι ακόμα: ο όρος "ψόφιο σκυλί" έχει "ψοφήσει" κύριε αντιδήμαρχε. Η λέξη αυτή...τείνει να αντικατασταθεί από πιο πολιτισμένες όπως "πέθανε". Καλό είναι λοιπόν να την υιοθετήσετε και εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κ ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΝΤΟΥ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ.ΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΙΤΑΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΕΚΡΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ.ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΝΕΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΑΓΚΑΛΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέστα αντιδήμαρχε! Τα αδέσποτα είναι υπόθεση όλων μας!! Έτσι! Καλύτερα βέβαια το "νεκρά" απο τα "ψόφια"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oi monoi pou douleuoun ekei mesa einai o tagkalidis kai tsavdaris... kai an exei apodeikseis gia to antitheto kapoios as to amfisvitisei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑΓΚΑΛΙΔΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ. ΟΥΤΕ ΒΕΝΤΕΤΙΣΜΟΙ, ΟΥΤΕ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΣΑΝ ΚΑΤΙ "ΚΥΡΙΕΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΦΥΨΗΛΟΥ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News