Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Σε κατάσχεση χρημάτων από το λογαριασμό του Δ. Αλμωπίας προχώρησαν ιδιώτες

Σε κατάσχεση χρημάτων από τον τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου Αλμωπίας προχώρησαν δύο ιδιώτες λόγο οφειλών που είχαν.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον Δ. Αλμωπίας και συγκεκριμένα με τον Νομικό Σύμβουλο κ. Πολατίδη, ο οποίος και επιβεβαίωσε το γεγονός. Όπως μας εξήγησε δεν γνωρίζουν ακόμα το ποσό που κατασχέθηκε, ούτε από που προέρχονται οι οφειλές.Λόγω των διαδικασιών που ακολουθούνται σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν έχουν ακόμα λεπτομερή ενημέρωση από την Τράπεζα.

Ο κ. Πολατίδης δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του...
πως για ακόμα μια φορά κινούνται τέτοιες διαδικασίες από μέρος των ιδιωτών, χωρίς πριν να έρθουν σε επικοινωνία με τον Δήμο ώστε να βρεθεί κάποια λύση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά "ο κόσμος γνωρίζει ότι η οικονομική κατάσταση του Δήμου Αλμωπίας είναι δύσκολη και κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να καλυφθούν αυτά τα χρέη, παρόλα αυτά κάποιοι προτιμούν να μην επικοινωνήσουν καν μαζί μας.

Περισσότερες λεπτομέρεις θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.

2 σχόλια:

  1. ΟΑΤΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ
    ΤΙ ΘΕΛΑΙ Ο ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν να πάρουν χρωστούμενα από το 2006 και ο Δήμαρχος ή μάλλον ο Παρούτογλου πλήρωσε με τα πρώτα χρήματα που μπήκαν στο Δήμο, τους δικούς τους. Και ξέρετε τι λέγανε χωρίς ντροπή; Τι θα κάνουμε δηλαδή, θα πληρώσουμε τα χρέη του Μπίνου και του Ζέρζη και θα αφήσουμε απλήρωτα τα δικά μας; Μόνο που δεν κατάλαβαν οι κύριοι αυτοί, που κατά βάση κάνουν ό, τι ακριβώς κατηγορούσαν τους προηγούμενους ότι έκαναν, ότι τα χρήματα τα χρωστάει ο Δήμος και όχι οι Δήμαρχοι και οι Αντιδήμαρχοι γιατί τα έργα τα κάνει ο Δήμος και όχι τα πρόσωπα που τον διοικούν. Οι κύριοι αυτοί δεν διαχειρίζονται τις τσέπες τους αλλά τα χρέη του Δήμου που ανέλαβαν και όπως και να το κάνουμε ο Δήμος που ανέλαβαν χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά. Και δεν τους βάλανε εκεί με το ζόρι, μόνοι τους μπήκανε και μάλιστα πανηγυρίζανε κι όλας για την εκλογή τους. Δεν μπορεί λοιπόν να πληρώνεται δικός τους εργολάβος την ώρα που υπάρχουν απλήρωτοι άνθρωποι με αποφάσεις δικαστηρίων από το 2006. Τι έχει να πει κ. Πολατίδη γι' αυτά ο συνήγορος του Δήμου .... έ του δημότη ήθελα να πω.
    Επίσης, μήπως ξέρετε κ. Πολατίδη τι γίνεται με τις απ' ευθείας αναθέσεις για επισκευές βλαβών της ΔΕΥΑ; Γι' αυτά δεν φώναζε ο Δήμαρχος όταν ήταν έξω από το χορό; Τι έγινε τώρα, είδε από μέσα πως υπάρχουν πράγματα όπως βλάβες σε αντλίες που δεν μπορούν να περιμένουν και κάνει απ' ευθείες προφορικές αναθέσεις για αποκατάσταση βλαβών; Τα ίδια δεν έκαναν οι προηγούμενοι και τώρα ο Παρούτογλου κάνει πως δεν ξέρει τίποτα και δεν πληρώνουν τους ανθρώπους που δούλεψαν επί Ζέρζη; Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τη σκούφια του αλλιώς. Ο Πασόης νόμιζε πως μόνο αυτός είναι ικανός και ότι οι προηγούμενοι ήταν ανίκανοι. Καλώς ήρθατε στον πλανήτη γη κύριοι και καλή διαμονή σας εύχομαι, μόνο κόψτε την γκρίνια γιατί βαριέμαι να ακούω τα ίδια και τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News