Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ανασυντάσσονται οι «Αγανακτισμένοι»

Νέο ραντεβού έχουν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος οι Αγανακτισμένοι 

Επιστρέφουν σήμερα στις 19:00 το απόγευμα για να διαμαρτυρηθούν για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Παράλληλα έχουν απευθύνει νέο κάλεσμα μπροστά από τη Βουλή την ερχόμενη Κυριακή. Πρόκειται για μια εβδομάδα κινητοποιήσεων, καθώς πλήθος εργαζομένων και σωματείων βγαίνει στους δρόμους και συγκεντρώνεται έξω από κυβερνητικά κτίρια, κατά των νέων μέτρων και πολύ περισσότερο κατά της εργασιακής εφεδρείας.

Το ερώτημα πάντως παραμένει, πόσο θα...

...αντέξει ακόμα ο ελληνικός λαός τις θυσίες; Γιατί όταν φτάσει ο «κόμπος στο χτένι», η κοινωνική αναταραχή θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

---
Πηγή: onnews
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News