Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση φιλόζωων της Αλμωπίας

Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 θα συναντηθούμε στο καφέ του Κύρτση (στενό Ζιλή) όλοι οι φιλόζωοι της περιοχής μας. Σκοπός της συνάντησης, να συζητηθούν διάφορα θέματα που μας απασχολούν, διοργάνωση δράσεων, τρόποι για εύρεση οικονομικών πόρων και κάθε τι άλλο που θα συμβάλλει στην καλή μελλοντική πορεία του συλλόγου μας και θα ανακουφίσει τα αδέσποτα ζώα μας. Προτάσεις, ιδέες, κατάθεση εμπειριών, αντιμετώπιση προβλημάτων, όλα ευπρόσδεκτα. Δεν είναι ανάγκη να είστε μέλη του συλλόγου. Θέλουμε την υποστήριξή σας με την παρουσία σας και την θετική σας αύρα!

Με εκτίμηση,
Σύλλογος Φίλων Ζώων Αλμωπίας "Η Ελπίδα"

2 σχόλια:

  1. υπαρχει μεγαλο προβλημα με τα αδεσποτα στη σωσσανδρα .να γινει κατι γιατι οι κατοικοι εχουν αγανακτησει και θα παρουν μετρα μονοι τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το μηνυματάκι κ. ανώνυμε στείλτε το και στον δήμο. Αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ταγκαλίδης. Αυτοί είναι υπεύθυνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News