Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Επικράτησε η θέληση για ζωή

Δεν πίστευαν στα μάτια τους μέλη περιβαλλοντικών οργανώσεων στη Μάλτα όταν βρήκαν ένα θηλυκό κόλεϋ να έχει πυροβοληθεί 40 φορές και να βρίσκεται σχεδόν εξ ολοκλήρου θαμμένο μέσα σε λάκκο.


Η φρίκη μεγάλωσε όταν διαπίστωσαν ότι το ζώο είχε δεμένα και τα τέσσερα πόδια του με κορδόνια παπουτσιού και την ίδια στιγμή ένα μικρό μόνο μέρος του στόματός του βρισκόταν έξω από την επιφάνεια της γης.


Το άτυχο σκυλί βρισκόταν σε απελπιστική κατάσταση και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κτηνιατρική κλινική όπου υποβλήθηκε σε άμεση εγχείριση.


«Αυτός που το έκανε αυτό, δεν το έκανε κατά λάθος. Πρόκειται για μια κτηνωδία», ανέφερε ο κτηνίατρος, Trevor Zammit. Τελικά η «Star» τα κατάφερε και η ιστορία της άγγιξε τον κόσμο ο οποίος έσπευσε να δηλώσει την υποστήριξή του στην ιστοσελίδα του Facebook που δημιουργήθηκε ειδικά γι αυτή. Ο τίτλος της είναι «Star: το σκυλί που επέζησε» και έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περισσότερους από 35 χιλ. φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News