Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Πιερία: Διακίνηση παράνομων μεταναστών

Συνελήφθη ένας (1) διακινητής που προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθησαν χθες (12-09-2011) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομεταναστών Πιερίας, ένας αλλοδαπός υπήκοος Συρίας 28 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Ειδικότερα, στο 412ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (στο ύψος των διοδίων Λεπτοκαρυάς), οι αστυνομικοί εντόπισαν το Ι.Χ. Επιβατηγό που οδηγούσε ο 28χρονος με το οποίο μετέφερε και προωθούσε στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας (6) μη νόμιμους μετανάστες υπηκόους Ιράκ, έναντι συνολικής χρηματικής αμοιβής (300) δολαρίων ΗΠΑ.

Οι συλληφθέντες...

...θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News