Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Σταμπωτά δάπεδα ΤΣΑΜΠΟΥΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Σταμπωτό Δάπεδο

Η καλύτερη μέθοδος απομίμησης επιστρώσεως φυσικών λίθων με βασικό υλικό το σκυρόδεμα. Επιτυγχάνει μονολιθικές χρωματιστές πλακοστρώσεις υψηλών μηχανικών αντοχών.Αδιάβροχο αντιολισθιτικό δάπεδο ανθεκτικό στον παγετό και τις λιπαρές ουσίες.Η τελική επιφάνεια μπορεί να δημιουργηθεί επίσης με συνδυασμό πολλαπλών σχεδίων και χρωμάτων πρροσδίδοντας στην κατασκεύη ενα μοντέρνο ή παραδοσιακό στύλ ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.



Stencil concrete spray

Ψεκαστή διακοσμητική επένδυση με μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες η οποία εφαρμόζεται σε παλιές λείες επιφάνιες .ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΕΠΙΦΑΝΙΕΣ ΣΚΙΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΩΝΤΙΕΣ(Τοίχους-δάπεδα).Μπορεί να έχει την εμφάνιση πέτρας ,τούβλου ,πλακιδίων,κλπ.


Δάπεδο Stencil σε νωπο σκυρόδεμα

Μέθοδος που εφαρμόζεται σε νωπό σκυρόδεμα πάνω σε ειδικό stensil (πατρόν) για να δώσει στην επιφάνεια την εμφάνιση (τούβλου, πέτρας, πλακιδίου) σύμφωνα με την επιθυμία του πελατη. Αντιολισθητική λεία επιφάνεια με μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Εφαρμογή σε (πυλωτές, αυλές, εξωχικές κατοικίες, πισινες, εκθεσιακούς χώρους, μπαλκόνια κλπ)


Αντιολισθητικές Ράμπες

Μέθοδος κατασκεύης αντιολισθητικής επιφάνιας στο σκιρόδεμα με ειδικές σπάτουλες για την διμιουργία ραβδόσεων στην επιφάνια του δαπέδου για κλίσεις μέχρι και 45%Εφαρμοζεται σε (υπόγια parking,και δρόμους με μεγάλες κλισεις)


Δάπεδο Βοτσαλωτό

Προτότυπο ανάγλυφο διακοσμητικό δάπεδο απο έγχρομα βότσαλα η μαρμαροψιφίδες.Δυνατότητα διμιουργίας πολών σινδυασμών σχεδίων και χρωμάτων εφαρμόζεται σε νοπό η παλαιό σκιρόδεμα δημιουργώντας ενα ενιέο χρωματιστό απόλιτα αντιολισθηρό δάπεδο που δεν επιρεάζεται απο τις καιρικές συνθήκες. Εφαρμώζεται σε εξωτερικές επιφάνιες (αυλες, πεζοδρομια, πιλοτες,χορους parking, κ.λ.π.)



Σταμπωτός Σοβάς

Μέθοδος απομίμησης φυσικής πέτρας που εφαρμόζεται σε κάθετες επιφάνιες και επεξεργάζεται με ειδικά καλούπια σε μεγάλι πικοιλία σχεδίων. Εφαρμόζεται σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες.ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ,ΚΕΝΤΡΑ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΩΝ,CAFE,CLAB,ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΠΟΛΙΚΑΤΟΙΚΙΩΝ





Τεχνητός Βράχος

Πρωτότυπη μέθοδος απομίμισης φυσικής πέτρας - βράχου με βασικό υλικό ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα. Ερμόζεται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους (τοίχους, κολώνες, μαντρότοιχους, σιντριβάνια, βραχόκηπους,διακοσμήσοις clab-cafe-ταβέρνες)






ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ-ΘΕΡΜΩΠΡΟΣΟΨΕΙΣ




ΤΣΑΜΠΟΥΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΤΗΛ-FAX 2384075591
ΚΙΝ 6972932608
WWW.stampota-dapeda.com
info@stampota-dapeda.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News