Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Απάντηση του Κ. Σκανδαλίδη για τις εκκρεμείς υποθέσεις διαθέσιμων κατεχόμενων εκτάσεων

Γ. Καρασμάνης: Απάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για τις εκκρεμείς υποθέσεις διαθέσιμων κατεχόμενων εκτάσεων

Όπως είναι γνωστό ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης με την υπ’ αριθ. 19784/15-07-2011 ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επανέφερε για μία ακόμη φορά το έντονο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στο Ν. Πέλλας 3.000 περίπου συμπολίτες μας, οι οποίοι αν και υπέβαλαν εμπρόθεσμα αιτήσεις για απόχτηση τίτλου ιδιοκτησίας σε διαθέσιμες εκτάσεις που κατείχαν σε εφαρμογή του Ν. 3147/2003, αυτές δεν εξετάσθηκαν λόγω παρέλευσης της σχετικής προθεσμίας, με αποτέλεσμα να συνεχίζουν μέχρι και σήμερα οι υποθέσεις τους να παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Για το λόγο αυτό ο Γιώργος Καρασμάνης με τη νέα κοινοβουλευτική του παρέμβαση, ζητούσε από τον αρμόδιο Υπουργό να προχωρήσει επιτέλους σε εξεύρεση λύσης, προκειμένου να εξετασθούν οι εκκρεμείς αυτές υποθέσεις.

Στην ερώτηση αυτή του Βουλευτή, δόθηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σκανδαλίδη η παρακάτω απάντηση :

«Απαντώντας στην παραπάνω ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Γ. Καρασμάνης, σας πληροφορούμε ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχει ήδη καταρτίσει σχετικό Σχέδιο Νόμου το οποίο...

...θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων. Σύμφωνα με αυτό, οι αιτήσεις που κατατέθηκαν κατ’ εφαρμογή του αρθ. 5 του Ν. 3147/2003, πλην όμως δεν εξετάσθηκαν από τις αρμόδιες Επιτροπές Απαλλοτριώσεων, λόγω παρέλευσης της σχετικής προθεσμίας, θα εξετασθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις της νέας νομοθετικής ρύθμισης που προωθείται».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News