Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Σύσκεψη για την πολιτική προστασία ενόψει έναρξης της χειμερινής περιόδου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη

Σύσκεψη για την έγκαιρη προετοιμασία Πολιτικής Προστασίας στο επίπεδο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, ενόψει της χειμερινής περιόδου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Μπιμπίτσος, οι υπάλληλοι του Τμήματος κκ. Ιωάννης Πατσιάς και Δημήτριος Δριμτζάκας και ο κ. Αντώνιος Αβραμίδης, μέλος του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η άρτια οργάνωση του επόμενου Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας που συνήθως γίνεται στις αρχές φθινοπώρου, η προμήθεια υλικών και εφοδίων για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης και ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των πολλών εμπλεκομένων τοπικών και περιφερειακών φορέων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση περιστατικών έκτακτης ανάγκης. Με την ευκαιρία τέθηκε το θέμα της ενίσχυσης του υφιστάμενου σχεδιασμού πολιτικής προστασίας με την δημιουργία νέων ενοποιημένων σχεδίων πολιτικής προστασίας και την υποστήριξή τους με κατάλληλα συστήματα γεωγραφικής ανάλυσης και επικοινωνίας.

Στον τομέα της πρόληψης από τις δασικές πυρκαγιές ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε ότι έχουν αποκατασταθεί όλοι οι Χώροι Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων που λειτουργούσαν στην Πέλλα, εκτός από 6 για τους οποίους ολοκληρώνονται τις ημέρες αυτές οι διαδικασίες για τη δημοπράτησή τους από το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας ώστε να αποκατασταθούν κι αυτοί.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά: «Το παν στην πολιτική προστασία είναι η πρόληψη. Πολύ έγκαιρα ξεκινάμε την προετοιμασία μας καθώς δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει ο φετινός χειμώνας. Η εφαρμογή του «Καλλικράτη» δίνει τη δυνατότητα για ανάπτυξη αμοιβαία επωφελών συνεργασιών μεταξύ των Περιφερειακών Ενοτήτων και των Δήμων π.χ. σε επίπεδο υδρολογικών λεκανών ή εκτεταμένων περιαστικών δασών που υπάρχουν στην Κεντρική Μακεδονία. Όλα αυτά απαιτούν σχεδιασμό και δράση την οποία αναλαμβάνουμε με τη δραστηριοποίηση του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στο πλαίσιο λειτουργίας της Αντίστοιχης Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας. Για το ίδιο θέμα εξάλλου έχω στενή συνεργασία και με τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Διονύση Ψωμιάδη».

5 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΘΟΔΩΡΕ ΑΠΕΟΑΣΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΠΑΤΣΙΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΤΖΑΚΡΗ. ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΕΤΣΙ Η ΘΟΔΩΡΟΥΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ.
    ΩΡΑΙΑ ΤΑΚΙΜΙΑ. ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εγινε ρε παιδιά, ψηφισαμε Θεοδωριδη στις Αυτοδιοικητικές ή Τζάκρη;
    απο που και ως που ο Θεοδωρίδης να κάνει τέτοια εξυπηρέτηση στην Τζάκρη;
    Μάλλον πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
    Τυχερη η Τζάκρη θα έχει τον άνδρα της στο γραφείο και μια επιπλέων θέση στο γραφείο για έναν ακόμη συνεργατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου τον Θεοδωρίδη ψηφίσαμε, αλλά ο ανθρωπος αποδεικνύεται αχόρταγος.
    Άλλωστε δικαιολογει και το παρατσούκλι που έχει. ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι Θεόδωρε και τον πρώην Δήμαρχο της Έδεσσας κακώς τον άφησες να επιστρέψει ως υπάλληλος της Νομαρχίας. Έπρεπε να τον άφηνες στο Δήμο. Πλάκα μας κάνετε ρε αν η Τζάκρη ανακάλεσε την απόσπαση τι θέλατε να γίνει. Ο τόπος βούιξε εδώ και 2 εβδομάδες με το θέμα σε εφημερίδες. Αν όντως τον αφήνει να είναι στο γραφείο της τότε και εγώ μαζί σας, αλλά σίγουρα είναι αληθινό κάτι τέτοιο. Και μια παρατήρηση όταν ο Θεοδωρίδης επί κυβέρνησης πασοκ τα γκίνιασε με τον Πασχαλίδη και έκανε έργα στο χωριό του τι έπρεπε να έλεγε δεν συνεργάζομαι. Μπλε, κόκκινοι και πράσινοι υπάρχουνε πλέον μόνο στα απορρυπαντικά των πλυντηρίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://taxalia.blogspot.com/2011/09/blog-post_4799.html
    Διονύσης Ψωμιάδης: τα ρουσφέτια σε Εύα Καϊλή και Θεοδώρα Τζάκρη
    1
    Σεπτεμβρίου

    Μοιράσου το

    Ρουσφετάκια της οικογένειας Ψωμιάδη, κάτι που δείχνει τις στενές σχέσεις του αναπληρωτή περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Διονύση Ψωμιάδη με το ΠΑΣΟΚ, έρχονται στο προσκήνιο. Σύμφωνα με το έγκυρο blog της Θεσσαλονίκης taxalia, μετά την επιβολή σε προσωρινή αργία του περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον αναπληρώνει ο αδελφός του, Διονύσης, παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

    Ξέρετε ποια ήταν μια από τις πρώτες αποφάσεις του αναπληρωτή περιφερειάρχη, ο οποίος προφανώς θυμήθηκε τον πολιτικό χώρο που πραγματικά πιστεύει και εκπροσωπεί; Μα φυσικά να αποκαταστήσει το «σύστημα ΠΑΣΟΚ». Έτσι, όρισε ως προϊστάμενο της διεύθυνσης τεχνικών έργων της Π.Ε. Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (θέση «κλειδί», σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες) τον Απόστολο Καϊλή, πατέρα της βουλευτού ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης Εύας Καϊλή. Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με το taxalia, δικαιώνει όλους εκείνους που από τον περασμένο Νοέμβριο έλεγαν ότι την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την κέρδισε τυπικά η Ν.Δ., αλλά ουσιαστικά το ΠΑΣΟΚ!

    Ο Διονύσης Ψωμιάδης, όμως, δεν σταμάτησε εδώ. Το έργο έχει και συνέχεια. Μετά τον διορισμό του πατέρα της κυρίας Καϊλή, ήρθε η σειρά του συζύγου της Θεοδώρας Τζάκρη (ξέρετε, της τέως υφυπουργού Εσωτερικών, που έχει αδυναμία στα πανάκριβα συνολάκια και στις τσάντες), του φίλου του Γιάννη Πατσιά. Με απόφαση του, λοιπόν, ο σύζυγος της κυρία Τζάκρη τοποθετήθηκε στο γραφείο του νεοδημοκράτη αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη.

    Με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετείται η κυρία Τζάκρη, καθώς ο σύζυγος της κρατάει το πολιτικό της γραφείο, πρακτικά δηλαδή δεν θα πατάει το πόδι του στην αντιπεριφέρεια, καθώς θα ασχολείται με τα ζητήματα της συζύγου του.

    Πηγή: Δημοκρατία 1/9/2011

    Σχετικά Άρθρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News