Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Γραφείο Αγροτικής - Κτηνοτροφικής Παραγωγής & Ανάπτυξης Δήμου Αλμωπίας

Άδειες για χρήση νερού αρδευτικών γεωτρήσεων
Το Γραφείο Αγροτικής - Κτηνοτροφικής Παραγωγής και Ανάπτυξης του Δήμου Αλμωπίας
σας ενημερώνει ότι μέχρι τις 16/12/2011 οι κάτοχοι ιδιωτικών υδροληψιών (γεωτρήσεις, πηγάδια κ.α) πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για ανανέωση της άδειας χρήσης νερού της υδροληψίας.

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση είναι:

1. Αποδεικτικό δικαιώματος χρήσης νερού (αντίγραφο παλιάς άδειας, ή παραστατικό της ΔΕΗ, ή βεβαίωση ή παραστατικό αρμόδιας δημόσιας αρχής).
2. Χάρτης 1:5000 όπου σημειώνεται η ακριβής θέση της υδροληψίας (εις διπλούν).
3. Χημική ή και μικροβιολογική ανάλυση νερού (μόνο για ύδρευση) από πιστοποιημένα εργαστήρια.
4. Αντίγραφα νόμιμων τίτλων (συμβολαιογραφικό έγγραφο, μισθωτήριο, και καταστατικό για ομαδική γεώτρηση κλπ) των αγροτεμαχίων που αρδεύονται.
5. Απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων ( σε περίπτωση που η ετήσια αντλούμενη ποσότητα νερού είναι πάνω από 100.000 κυβικά) ή περιβαλλοντική έκθεση (σε περίπτωση που η ετήσια αντλούμενη ποσότητα νερού είναι κάτω από 100.000 κυβικά)

Εάν δεν ανανεωθούν εγκαίρως οι άδειες χρήσης νερού επιβάλλονται πρόστιμα ύψους πάνω από 1000 €.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους...

...Επιγαρίδου Σοφία, Γεωπόνο (2384350320- Κοινοτικό Κατάστημα Εξαπλατάνου ), Ιατρίδη Γεώργιο, Γεωπόνο(2384350222- Δημαρχείο Αριδαίας), Λαμπρίδη Πρόδρομο, Γεωπόνο (2384350319- Κοινοτικό Κατάστημα Εξαπλατάνου).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News