Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Στον ανακριτή ο Πατέρας, στη φυλακή ο Ψωμιάδης

Στη φυλακή αναμένεται να οδηγηθεί για την υπόθεση με τα "στημένα παιχνίδια" ο Μάκης Ψωμιάδης καθώς το δικαστικό συμβούλιο, με βούλευμα έλυσε τη διαφωνία ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα, υιοθετώντας την εισήγηση της Εισαγγελέως Αθηνάς Θεοδωροπούλου.

Συγκεκριμένα ο Μάκης Ψωμιάδης είχε αφεθεί ελεύθερος μετά τη διαφωνία που είχε προκύψει μεταξύ των δύο. Η απόφαση ανέφερε ότι θα μπορούσε να αποφυλακισθεί με εγγύηση μέχρι να αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο.

Τελικά το βούλευμα του αναφέρει ότι θα πρέπει να τεθεί ξανά υπό κράτηση.

Κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης ο Πατέρας

Στον 9ο τακτικό ανακριτή, Γιώργιο Κασίμη, που χειρίζεται την υπόθεση για τα στημένα κατέθεσε ο Νικόλας Πατέρας τον οποίο πρότεινε ως μάρτυρα υπεράσπισης του ο Μάκης Ψωμιάδης.

Από το γραφείο του 9ου ανακριτή, Γιώργου Κασίμη, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια, πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης (27/09) ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νίκος Πατέρας.

Ο πρώην ισχυρός άντρας του "τριφυλλιού" βρέθηκε εκεί για να καταθέσει για τον Μάκη Ψωμιάδη καθώς ο δεύτερος τον πρότεινε ως μάρτυρα υπεράσπισής του.

Στο κομμάτι της απολογίας του ο Μάκης Ψωμιάδης είχε ισχυριστεί για τις καλές σχέσεις που διατηρεί με τον Νικόλα Πατέρα. Ο ανακριτής κάλεσε τον δεύτερο για να επιβεβαιώσει ό,τι ακούστηκε σχετικά με το όνομα του από τον πρώτο.

Όπως θυμάστε, μετά από την απολογία του, ο πρώην παράγοντας της Καβάλας αφέθηκε ελεύθερος για την υπόθεση με τα στημένα ενώ στη συνέχεια ξεμπέρδεψε και με την καταδικαστική απόφασης που εκκρεμούσε και τον "κρατούσε" στην ΓΑΔΑ.

Να σημειωθεί ότι Μάκης Ψωμιάδης, πέρα από τον Νικόλα Πατέρα, είχε προτείνει για να καταθέσει υπέρ του και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιο ο οποίος κατέθεσε στον ανακριτή την Δευτέρα (26/9).

Πατέρας: "Απάντησα με ειλικρίνεια"

Λίγο μετά τις 14:30 ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Νικόλα Πατέρα ο οποίος φεύγοντας από τον ανακριτή δήλωσε: "Δεν είναι όλες οι συνομιλίες που ακούγονται δικές μου. Σε κάποιες δεν είμαι εγώ. Απάντησα με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του ανακριτή."

Τέλος ρωτήθηκε και για ό,τι συμβαίνει στο Παναθηναϊκό: "Θα συνεχίσω ως μέτοχος και δεν σχολιάζω τις τελευταίες εξελίξεις."

---
Πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News