Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Δ.Σ Δήμου Αλμωπίας: Αποκαλύψεις...πρώτου βαθμού

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, κατά την διάρκεια του οποίου ο Χρήστος Χουρσόγλου προέβη σε μια αποκάλυψη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Χρήστου Μπίνου αναφερόμενος στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑ, έκανε γνωστό ότι...
ο Πρόεδρος της επιχείρησης κ. Κανονίδης προχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες σε ανάθεση μελέτης σε πρώτου βαθμού συγγενικό του πρόσωπο, η οποία δεν καλύπτει τα ηθικά κριτήρια που αντιπροσωπεύει η παράταξη της οποίας είναι μέλος.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Θεοδωρίδης.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Πασόης παίρνοντας τον λόγο έκανε τη δική του τοποθέτηση λέγοντας πως δεν είναι ενήμερος για το θέμα και πως σε περίπτωση που ισχύει το κατακρίνει. Επίσης ο κ. Πασόης αναφέρθηκε στη γνωστή κόντρα του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ καθώς παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στις μεταξύ τους σχέσεις.
Σχετικά με ακόμα ένα θέμα που συζητήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της ΔΕΥΑ, στην αμοιβή του κ. Κανονίδη, ανέφερε ότι δεν πάρθηκε καμιά απόφαση αν και η πρόταση που έγινε από τον ίδιο καταψηφίστηκε από τα μέλη της επιχείρησης. Τέλος έκανε γνωστό ότι ο κ. Θεοδωρίδης απαρνήθηκε τον μισθό του αλλά και κάθε αρμοδιότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η άποψη του κ. Κανονίδη δεν ακούστηκε καθώς έλειπε από την συνεδρίαση.

3 σχόλια:

  1. Ο ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΧΘΕΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΛΕΙΠΕ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
    ΣΑ ΔΕ ΝΡΤΕΠΟΝΤΑΙ!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα πάντα ματαιώτης ματαιωτήτων και αυτό δεν αρκεί. καταρχάς στα μάτια μου ο Βασίλης έχει γίνει Μπίλις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτα πρέπει ο δημοσιογράφος να ξέρει και τον κανονισμό του δήμου, ο Κανονίδης έπρεπε να απουσιάζει για το συγκεκριμένο θέμα , γιατί βάσει κανονισμού θα τεθόταν σε αργία λόγω του συγγενικού του προσώπου..
    γιατί όμως ο δημοσιογράφος δεν ψάχνει τις αναθέσεις ο πρώην Δήμαρχος κ. ζέρζης που τις έδινε? Για να βοηθήσω !! σε γραφείο στη Θεσσαλονίκη , ποιός δούλευε εκεί? Για ψαξτε το..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News