Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Σίμος Δανιηλίδης νικητής των εκλογών της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας

Η παράταξη του Σίμου Δανιηλίδη ανέδειξε 16 αντιπροσώπους
Ο Σίμος Δανιηλίδης με την Αυτοδιοικητική Κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας είναι ο νικητής των εκλογών για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (πρώην ΤΕΔΚ).

Ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών κατάφερε να συγκεντρώσει 104 ψήφους (13 έδρες), ενώ ο δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης και επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοκρατικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης, Λάζαρος Κυρίζογλου, έλαβε 87 (11 έδρες). Η Λαΐκή Συσπείρωση του Μιχάλη Κωνσταντινίδη έλαβε 8 ψήφους (1 έδρα), ενώ ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης έλαβε μια ψήφο.

Παρά τις διαφωνίες που προέκυψαν το μεσημέρι για τη συμμετοχή στη διαδικασία της ανάδειξης του Δ.Σ. εκπροσώπου του Δήμου Δίου- Ολύμπου, εξαιτίας του ότι ο δήμαρχος της περιοχής έχει τεθεί σε αργία, τελικώς ο δήμος εκπροσωπήθηκε κανονικά.

Σε επίπεδο εκλογής αντιπροσώπων για την ΚΕΔΕ (πρώην ΚΕΔΚΕ), η παράταξη Δανιηλίδη ανέδειξε...

...16 αντιπροσώπους, η παράταξη Κυρίζογλου 13 και η Λαϊκή Συσπείρωση 1.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News